Selgas biiezpiena-cepumu torte

Sastāvdaļas

  • 500 g biezpiena
  • 3 paciņas parasto selgas cepumu
  • 0.2 l saldā krējuma
  • 200 g marmelādes (visādu krāsu)
  • 100 g rozīņu
  • Apmēram glāzi cukura (skatās pēc garšas)
  • Citrona miziņa, vaniļas cukurs

Pagatavošana

30 min.
  1. biezpienu samaļ, saldo krējumu saputo, marmelādi sagriež mazos gabaliņos. Jauc visu kopā, pievieno rozīnes, cukuru pēc garšas , citronu mizinju (no pus citrona) un vaniļas cukuru nelielu šķipsniņu. pagaršo ja nekā nav par maz un ir pietiekoši salds, tad liek cepumus 3x3 4-5 kārtās un smērē masu starpās.
  2. labi būtu sataisīt iepriekšējās dienas vakarā un tad nākošās dienas pēcpusdiena jau būš kārtīgi ievielcies un ļoti garšīgi.. :)) labu apetīti

Komentāri

Mont@ 2016. gada 20. septembris 13:13
Mēs klasē to varbūt gatavosim!:)
Zane 2016. gada 7. marts 16:42
Es macos sola un mums ridien jataisa tortes un es izvelejo so torti jo man liekas ka vina ir izcila
dinucis 2013. gada 3. augusts 13:53
varetu kads bildi ielikt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi