Juras lasis florenciesu gaume

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 2 lasa filejas (ap 400g)
  • puse citrona sula
  • sals
  • oregano
  • 4 ed.k. sviesta vai margarina
  • 1 glaze sausa balta vina
  • 1 ed.k. rupjo kviesu miltu
  • 1 ed.k. sasmalvinatu dillu

Pagatavošana

30 min.
  1. Fileju nomazga, nosusina, sasmere ar citrona sulu, uzkaisa sali un oregano.
  2. Forma, kura ieziesta ar taukvielam, izvieto filejas gabalus un parlej baltvinu.
  3. Formu parklaj ar foliju un saute 200 gradu krasni 20 min.
  4. Rupjos kviesu miltus apbrunina karstos taukos.
  5. Fileju iznem no krasns, apbruninatos kviesu miltus sajauc ar dillem un parber filejai.
  6. Gatavs pasniegsanai! Lai labi garso! :)

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi