Sīpolu un ābolu mērce

Sastāvdaļas

  • 2 skābi āboli (bez mizas un serdes, sīki sagriezti)
  • 50 ml baltvīna
  • 1 tējkarote cukura
  • 200 g sarkano sīpolu (sagriezti ripiņās)
  • 20 g sviesta

Pagatavošana

10 min.
  1. Ābolu gabaliņus un sautē vīnā ar cukuru apmēram 4 minūtes, sīpolus viegli apcep uz pannas. Sautētos ābolus sajauc ar ceptajiem sīpoliem.
  2. Pasniedz ar kartupeļiem, biezpienu, siļķi.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi