Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Sīpolu un ābolu mērce

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 skābi āboli (bez mizas un serdes, sīki sagriezti)
  • 50 ml baltvīna
  • 1 tējkarote cukura
  • 200 g sarkano sīpolu (sagriezti ripiņās)
  • 20 g sviesta
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

10 min.
  1. Ābolu gabaliņus un sautē vīnā ar cukuru apmēram 4 minūtes, sīpolus viegli apcep uz pannas. Sautētos ābolus sajauc ar ceptajiem sīpoliem.
  2. Pasniedz ar kartupeļiem, biezpienu, siļķi.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Šokolādes torte ar vārītu šokolādes krēmu

Šokolādes torte ar vārītu šokolādes krēmu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas