Kartupeļ patata

Sastāvdaļas

  • Pēc iespējas lielāki kartupeļi
  • Kūpināta gaļa
  • 1 sīpols
  • Siers
  • Majonēze
  • Zaļie sīpoliņi
  • Garšvielas

Pagatavošana

60 min.
  1. Ieliek nemizotus kartupeļus follijā, tad cepeškrāsnī. kamēr kartupeļi gatavojas līdz pilnai gatavībai uzcepj pannā sīpolus un smalki sagrieztu gaļju. kad viss gatavs sarīvē sieru uz sajauc ar gaļu pieliekot majonēzi un smalki sagrieztus sīpoliņus. kad kartupeļi dzrusciņ atdzisuši atver folliju un pargriež krtupeli līdz pusei. Drusciņ atver un samīca iekšieni, tad ieliek iekšā sieru ar gaļu un ieliek atpakaļ krāsnī līdz izkūst siers. Un var ēst.

Komentāri

Laura 2011. gada 13. septembris 20:07
Piemirsi, ka sākumā ir kārtīgi jānomazgā kartupeļi, uz tādiem var arī bērt garšvielas.
Kad atver kartupeli, tad pievieno sviestu, sieru un sāli un to visu samīca kopā.
Un arī pildijumam var izvēlēties kādus salātus vai mērces.

Un tad tas patiešām būs patatas kartupelis :)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi