Dārzeņu sacepums ar sviestā apceptu zivi

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 3 saldētas tellapijas vai pangasijas filejas (1 iepakojumu)
  • 2 tomāti
  • Neliela puķkāposta ziedu daļa
  • Neliels gabals purava
  • 2 nelieli burkāni
  • 1 cukini
  • 200 ml saldā krējuma
  • 4 ķiploku zobiņi
  • Nedzudz sviesta cepšanai
  • Sāls, pipari

Pagatavošana

30 min.
  1. Burkānus sagriež ripiņās, liek sutināmajā traukā (trauku kuru var noslēgt ar vāku), pieliek nedaudz sviesta un garšvielas. Liek virsū vāku un nedaudz pasutina cepeškrāsnī 180 grādu temp. Tad pievieno pārējos dārzeņus sagrieztus ripiņās, cukini sīkos kubiņos. Un lie tālāk sutināties. Tikmēr filejas pārgriž 2 gab., katru daļu pārkaia ar sāli un pipariem un sgrieztu daļiņās ķipoku. Katru daļiņu sarullē, sasprauž ar zobu bakstāmo un apcep nedauz sviestā, līdz brūnīgi apcepas. Ruletītes liek virsū darzeņu saepumam, visu pārlej ar saldo krējumu un sutina vēl kādas apt. 15 min.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi