Mazās kartupeļu karašas

5 1

Sastāvdaļas

  • 10 -15 karašām
  • 2.5 dl piena
  • 25 g rauga
  • 1 dl kartupeļu pārslu
  • 1 tējk. sāls
  • 3 ēdamk. eļļas
  • 4 dl rupjā maluma miltu

Pagatavošana

60 min.
  1. Bļodā iedrupina raugu, uzlej siltu pienu. Pieliek pārslas, sāli, eļļu, beigās - miltus. Samīca visai šķidru, gludu mīklu. Raudzē siltumā. Uz miltiem nokaisītas virsmas sadala vienādos gabalos, veido apaļas karašas un paraudzē vēl uz plāts. Tad ~ 10 minūtes cep 225 C karstumā. Īpaši garšīgas karstas. Var saldēt.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni