Mazās kartupeļu karašas

Sastāvdaļas

  • 10 -15 karašām
  • 2.5 dl piena
  • 25 g rauga
  • 1 dl kartupeļu pārslu
  • 1 tējk. sāls
  • 3 ēdamk. eļļas
  • 4 dl rupjā maluma miltu

Pagatavošana

60 min.
  1. Bļodā iedrupina raugu, uzlej siltu pienu. Pieliek pārslas, sāli, eļļu, beigās - miltus. Samīca visai šķidru, gludu mīklu. Raudzē siltumā. Uz miltiem nokaisītas virsmas sadala vienādos gabalos, veido apaļas karašas un paraudzē vēl uz plāts. Tad ~ 10 minūtes cep 225 C karstumā. Īpaši garšīgas karstas. Var saldēt.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi