Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Maltās gaļas, kartupeļu un dzintara siera sacepums

2010. gada 19. aprīlis
Foto: Guntis Indriksons
Pagatavošana
30 min
1. Novārīju ar mizu kartupeļus, nomizoju. Uz pannas sacepu malto gaļu ar sīpolu un tomātu (to var ar nelikt).
2. Liku karstumizturīgajā traukā kārtu šķēlītēs sagrieztu kartupeļu, kurus apsmērēju ar dzintara sieru, vēl drusku kartupeļus, sacepto malto gaļu, vēlreiz kartupeļus (ne pārāk biezās kārtās). Pa virsu drusku rīvētu sieru un mazo paciņu saldo krējumu un krāsnī iekšā uz kādām 10-15 minūtēm.
3. * dzintara sieru var arī nelikt man vienkārši mētājās pa ledusskapi, vajadzēja izlietot un vārīto kartupeļu vietā var likt kartupeļu biezputru.
Uz augšu