Siera kūka bez cepšanas

Paldies, Receptes.lv lietotājam par iesūtīto attēlu šai receptei! Izmantotas tika citas ogas.

Sastāvdaļas

  • Cepumi Selga 2 gab
  • Sviests - 160g
  • Svaigais siers Kārums 3gab
  • Bezpiedevu jogurts 800g
  • Upenes 200g
  • Cukurs 250g
  • Želantīns 30g

Pagatavošana

50 min.
  1. Želantīnu uzbriedina. Sablenderē cepumus, klāt pievieno izkausētu sviestu un blīvi noklāj tortes formas apakšā.
  2. Sieru kārums sablenderē kopā ar jogurtu un 200g cukura. Masu sadala divās daļās. Sablenderē upenes. Vienai no masām pievieno klāt sablenderētās upenes un 50g cukura.
  3. 1/2 izkausētās želantīna masas- lēnām iemaisa siera-upeņu masā. Masu uzlēj pa virsu kūkas formā ievietotai cepumu masai un ieliek ledusskapī (ja nav daudz laika tad var arī uz pāris min. saldētavā) nedaudz sastingt. Otru želantīna daļu iemaisa atlikušajā siera-jogurta masā un pārlej pāri sastingušajai siera-upeņu masai un atpakaļ ledusskapī (vai arī saldētavā).Dekorē ar svaigām ogām un mandeļu skaidiņām.
  4. Labu apetīti!!!;)

Komentāri

kitija 2016. gada 29. aprīlis 10:39
Lieliska recepte taisiju ar avenem un vinogam!!! Bet dekoreju ar kivi un vinogam!!! Taisty
gunita 2014. gada 25. jūlijs 17:42
kūka nesastingst
Alise 2014. gada 25. februāris 17:43
Nu nejau cepumi gabalā divi ,bet paciņas divas ,tas taču ir pašsaprotami :D

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize