Risi pec indieshu koleges ieteikuma

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 1 glaze Basmati risi
  • 2 glazes udens varoshs udens
  • 1 videjs sipols
  • 2 kiploka daivinas
  • 1 cm ingvers
  • Dazhas dzislinjas safraans
  • Sviests cepsanai

Pagatavošana

60 min.
  1. Smalki sagrieztu sipolu un kiploku uz pannas sviestaa apcep lidz zeltaini bruuns,pie beigaam pievienojot smalki sagrieztu ingveru(ja ingvers un safrans nav,bez taa var iztikt)
  2. Uz otras pannas,velams dziljakas,nedaudz uzpilina elju vai sviestu un nepartraukti maisot apcep sausus risus lidz tie paliek viegli,nedaudz zeltaini,tad pievieno 2 glazes uzvariita udens(nevajag baidities jo tas vis uzmutuljos)maisot pievieno saceptos sipolus,kiploku un ingveru,arii safraanu,protams,ka saali un piparus pec garshas,pavara minutes 10,nosedz ar vaaku un atstaaj.Pec pusstundas risi gatavi esanai un ir ljoti garshiigi.
  3. Obligaati,jacep sviestaa jo tas ir galvenais,kas piedod interesanto garshu.

Komentāri

Ilze 2011. gada 6. janvāris 16:51
Nu nav gan tā, ka Gī sviests ir tas pats kas izkausēts uz pannas!!! Tas ir pilnīgi kaut kas cits.
ponija 2010. gada 13. aprīlis 20:18
Indieshu draudzene aizmirsa pateikt vai ari tu rakstot recepti pielavi isteniba rupju kludu, nevis vnk sviesta , bet Gi sviesta, kura pagatavosanas recepte ir atrodama ari sheit. Indija nelieto sviestu musu izpratnee....

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi