Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
16
Jaunākie Vecākie
I
Ilga
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Antrai pilnīga taisnība,piedeg ar garantiju, kaut gatavoju jau sen.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Labveelis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Lai ko vai kas saka...Manējie mājnieki ēd ar baudu,komandējumos esmu puišiem pagatavojis,garšo.Paldies par recepti!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
J
John
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Te nav nekada Uzbekistana bet gan Latvija,ka gribam ta taisam un punkts!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Antra
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Doma varbūt laba. Garšo jau labi. Tikai izpildījums... Neesmu pie plīts pirmo gadu, taču ne kalni, ne ieplakas tais rīsos neveidojas. Kad ieber ūdenī tā ķiploku spraušana tāda drīzāk vnk ielikšana vien sanāk. Kad ūdens nāk uz beigām bez kalniem,bez ieplakām dibens jau pierauts klāt. Nevienā brīdī nav tāda konsistence,lai izveidotu bedres katla vīdu, kas tūdaļ atkal neizskatās pēc plova ar vnk karoti vidū.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Labvēlis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Labs!Vairākkārtīgi Labs!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Labvēlis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Labs!Vairākkārtīgi Labs!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Laimdota
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Nu tā kā esmu augusi un attīstijusies iekš šī plova varu teikt - kečups patiešām ir fui! Vispār nevienu to tomātu patiešām uzbekam nevajag.... Tagad beru viskautkādas niknās kalniešu gršvielas utt. Bet tā kā esmu padomjlaiku bērns ar kaut kādu bērnibas plova izjūtu.... tad - dažas karotītes tomātu pastas var pievienot par godu PSRS! Paldies par komentāriem, mīļie! Un par to piedegšanu - man vienkārši ir Matherm katliņš jau daudzus gadus. Nupat biju Eastcon prezentācija -Matherm esot no viņiem patentus nopirkuši... Galvenais dariet plovu ar mīlestību! Viens soms un latviete kaut kur Uzbekistāna dara vēl joprojām šādu plovu un neviens tās zemes cilvēks nav piesējies!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
t
tai
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
plovam nav jāpievieno tomātu pasta vai kečups...uzbeki neko tādu nedara...nekropļojiet recepti...fui
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
g
gava
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
piedega riktīgi, kaut viss bija kā receptē, nemaisīju
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
B
Buda
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Tieši šādu plovu gatavoju kopš jaunības, AR VIENU ATŠĶIRĪBU - ar vistas gaļu (ar visiem kauliņiem nelielos gabaliņos).
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Ilze
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Vertejums pa visiem 100:)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Ilze
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Paldies par garšīgo recepti. Visi bija sajūsmā, turpmāk gatavošu plovu tikai pēc šīs receptes.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
k
kas kas
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
kas tas par plovu kur negaaz kecupu? riisi ar galju un biskinj pasta pffffff
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
V
Valco
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Kas tas par plovu ar tomātiem? Tā ir rīsu putra ar jēra gaļu!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
i
ina fominova
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Pameegjiniet kaadreiz pagatavot plovu bez tomaatu meerces un bez tomaatiem. Super! Un sastaavdaljas - burkaani, siipoli, galja 1:1:1. Plus garshviela kumins (cumin). Taas ir Indijas melnaas kjimenes.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Anita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ja,galvenais nedrikst maisit kamer risi nav gatavi!Ari no manas pieredzes!Paldies!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Pamatēdieni

Jaunākās receptes