Šokolādes torte

Sastāvdaļas

  • 100 g kakao pulvera
  • 400 g margarīna
  • 400 g cukura
  • 4 olas
  • Aptuveni 3 paciņas kantainu cepumu

Pagatavošana

1 min.
  1. Cukuru sakuļ ar olām, maisījumam pieber kakao pulveri, kārtīgi izmaisa. Formā liek vienu kārtu cepumu un otru kārtu sagatavoto brūno masu. Tas jādara ātri, lai masa neatdzistu. Torti un diennakti liek ledusskapī, vislabāk saldētavā.

Komentāri

Īrisa 2009. gada 2. oktobris 16:07
nedaudz neiet kopā viss... nav rakstīts, kur pielieto margarīnu un nekas nav teikts, par masas sildīšanu, bet ir teikts, ka tā nedrīkst atdzist.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi