Koju paēdiens

Sastāvdaļas

  • paciņa rīsu
  • zaļie zirnīši(konservēti)
  • 2 olas
  • 2 cīsiņi( te der it viss, kas ir no gaļas, bet ļoti labi garšo arī tuncis, bet tākā studenti nav diži bagāti, izvēlamies lētos cīsiņus)
  • viena daiviņa ķiploka
  • divās ēdamkarotes eļļas
  • sāls,pipari, karijs
  • majonēze

Pagatavošana

25 min.
  1. Rīsus uzliek vārīties! Vāra līdz gatavībai. Pa to laiku sagriež cīsiņus un ķiploku un nedaudz apcep uz pannas.
  2. Rīsi nu ir izvārījušies, tos pievieno pannas saturam un nedaudz pacepina, tad pār visu masu pārelej divas sakultas olas un cep visu līdz pilnai gatavībai!
  3. Beigās pārkaisa ar saļumiem un nedaudz pievieno majonēzi:)
  4. Sātīgs un gards paēdiens! Puišiem ļoti garšo :)

Komentāri

Dita 2012. gada 6. augusts 15:38
Man tikai jautājums, es saprotu, kā to visu izdara, bet kā ar tiem zaļajiem zirņiem, tos tad pašās beigās vēl pa virsu ber? Vai tie vispār nefigurē šajā receptē, jo es saprotu, ka ar zaļumiem bija domāts dilles, loki utt..
staarins 2012. gada 30. janvāris 08:48
šitādi brīnumi ir mana ikdiena. :D :D
kur atrast? 2010. gada 15. septembris 18:38
nevaru nevienaa veikalaa atrast saļumus! Kas tas ir? Visu cieņu, bet nopietni , es neesmu daudz gatavojis, bet kopš dzivoju bez mammas man nākas pasham shmoreet.. es ljoti labi maaku pagatavot roltonu

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi