,žagariņi-rozītes, eļļā

Sastāvdaļas

  • 200 -250gr miltus
  • 1 ola
  • 200 -250 ūdens
  • 50 gr šnabis
  • Naža gals sāls
  • Naža gals soda
  • 1 ēd.karote cukura
  • Vanilīncukurs(ja vēlas)
  • Pūdercukurs ar ko pārkaisīt

Pagatavošana

30 min.
  1. Jums vajadzēs padomlaikā pirktu speciālu formiņu kātā(varbūt tagad arī var nopirkt).
  2. Sāli,cukuru , sodu beram traukā piesitam olu pielejam šņabi un samaisam.Pieberam miltus lejam lēnam klāt ūdeni un maisam.Mīklai ir jābūt kā šķidram krējumam.Kamēr maisa mīklu tikmēr uzkarsējam eļļu un formiņu.Formiņai visu laiku jābūt karstai.Formiņu iemērcam 3/4 mīklā un liekam eļļā cepties.Cepam gaiši brūnus. Izceptos liekam traukā un pārkaisam ar pūdercukuru.
  3. Lai labi garšo!

Komentāri

Līva 2014. gada 2. janvāris 15:47
ŠĪs sastāvdaļas rozītēm ir pilnīgi garām - sanāk kaut kas līdzīgs eļļā vārītām pankūkām

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi