Sākums > Receptes > Deserti

,žagariņi-rozītes, eļļā

2010. gada 6. aprīlis
Foto: Guntars Oboznajs
Pagatavošana
30 min
1. Jums vajadzēs padomlaikā pirktu speciālu formiņu kātā(varbūt tagad arī var nopirkt).
2. Sāli,cukuru , sodu beram traukā piesitam olu pielejam šņabi un samaisam.Pieberam miltus lejam lēnam klāt ūdeni un maisam.Mīklai ir jābūt kā šķidram krējumam.Kamēr maisa mīklu tikmēr uzkarsējam eļļu un formiņu.Formiņai visu laiku jābūt karstai.Formiņu iemērcam 3/4 mīklā un liekam eļļā cepties.Cepam gaiši brūnus. Izceptos liekam traukā un pārkaisam ar pūdercukuru.
3. Lai labi garšo!
Uz augšu