Komentāri par: Klasisks biezpiena sacepums

Nesaprotu 2016. gada 17. oktobris 11:17
Neizdevās. Sekoju līdzi receptei, bet roka iesprūda tosterī. Tiešām kautkas receptei nav kārtībā.
Anna 2016. gada 5. oktobris 19:57
Ir garšīgi! Sacepums sanāk ļoti mīksts. Lai tas jūs nebiedē, tā jābūt. Es nākamreiz likšu mazāk sviestu un cukuru. Ļoti salds sanāk. Bet vispār forši ;) iesaku pamēģināt. Es taisīju 1.reizi mūžā un sanāca. Jācepj gan ir kādas 45-50 min.
sise 2016. gada 17. jūnijs 01:07
nebija 600g - pieliku 400g biezpiena (uz to pašu daudzumu citu sastāvdaļu) - ideāli! Otrajā reizē taisni tāpat, bet pietrūka viena ola - pielēju mazdrusciņ piena - atkal ideāli!
Olga 2016. gada 19. maijs 20:49
Sanāca vienreizēji gards sacepums, it sevišķi ar skābo dzērveņu ķīseli!!!!
iLA 2016. gada 31. marts 18:42
Vislabākā recepte zitinjas blogs "Saldais biezpiena sacepums". Ja 600gr.biezpiena paņem dažāda tauku %-ta, tad var variēt ar "slapjumu". Ņemu 300gr.0.5tauka% un 300gr.9tauka%. Pat, ja ņemsiet tikai 9tauka% vai tikai 0.5tauka%,vai 2tauka%...vienalga būs ļoti labi.
r7m 2016. gada 31. marts 12:22
Principā sena pārbaudīta Masiļūnas recepte, pēc kuras cepu jau gadiem ilgi. Laba tāpēc, ka klāt ir SVIESTS, un tā dēļ sacepums neiznāk sauss. Masiļūnei daļa miltu aizstāta ar mannu un kartupeļu miltiem 1:1:1.
aiga 2016. gada 12. februāris 21:19
Loti garsiga, riktiga njamma
Baiba 2016. gada 27. janvāris 15:16
Jā,laba šitā recepte,arī pamēģināju,super!!!
Līga 2016. gada 6. janvāris 17:13
Nu ta beidzot atradu īsto recepti,paldies!!!
Liene 2015. gada 6. septembris 19:20
Ļooooti garšīgi! Paldies par lielisko recepti!!!!!
Viktorija 2015. gada 10. augusts 22:31
Patiesi gardi, vīrs ļoto slavēja. Paldies.
Vivita 2014. gada 1. septembris 15:51
Loti laba receptite.
Rita 2014. gada 26. aprīlis 21:57
Tiešām garšīgs sacepums.
Rudīte 2014. gada 2. februāris 18:49
loti garsigs.tulit pat iesu cept velreiz :D
Diāna 2014. gada 22. janvāris 12:04
Ļoti gards. Gatavoju daudz leilākā apjomā (x3) un nedaudz variējot ar proporcijām, bet ļoti gardi sanāca :)
Kristine 2013. gada 17. decembris 21:24
Liels paldies par recepti,sanaca garsiga.
evelna dankbare 2013. gada 7. septembris 12:14
SUDS
elizabete 2013. gada 14. aprīlis 20:57
es ustaisīju un man iznāca ļoti garšīgi!!!
ieva 2013. gada 1. marts 15:11
taisiju no malta biezpiena - Curd - noperkams Asda, Tesco utt
Sanaca ideali:)
kristine 2013. gada 4. februāris 23:53
Si recepte man sanaca vienkarsi dievigi, bet par cik cepu uz elektriskas plitinjas , cepu apmeram stundu!:) super, paldies!
Madara 2013. gada 1. februāris 11:34
Atsauca atmiņā bērnības garšu. ļooti garšīgs!
agucis 2013. gada 22. janvāris 20:34
Gatavoju biezpiena sacepumu pirmo reizi un pateicoties šai receptei sanāca lieliski.
anna 2013. gada 10. janvāris 21:54
nju ja majas tas ir ircienitakais saldais:)
un ja pievieno vel zavetas rozines tad ie lieliski...
Krista 2013. gada 6. janvāris 14:19
Ļoti vienkārši pagatavojams, un ļoti garšīgs. Mūsu mājās iecienītākais saldais. :) Mazais atsevišķi biezpienu neēd, bet šādi saēdās riktīgi :))
Rafaello 2013. gada 4. janvāris 18:36
Ļoti garšīgi sanāca, paldies!
resnais 2012. gada 20. novembris 20:40
Jāsaka sievai, lai gāž uz veici pēc produktiem. Pilnīgi jūtu, ka kādas divas plātes viens pats norīšu
Es 2012. gada 7. oktobris 20:00
Tiešām laba recepte, sanāca ĻOTI garšigs!!!!
reinis 2012. gada 12. septembris 20:28
es liksu klaat banaanus
Skrulliite 2012. gada 26. augusts 21:50
Perfekts! Tik sen nebiju cepusi, ka vairs neatcerējos, kā tas gardi darāms un labi, ka šī bija pirmā recepte, kas trāpījās tik garšīgu sacepumu pati vēl nebiju radījusi. Tiešām lielisks! Un ar citrona suliņu mazliet svaigumam sanāca ideāli.
Liels paldies par recepti :)
pavaare xxx 2012. gada 21. augusts 18:59
sanāca diezgan garšīgs sacepums.no sākuma, kad vēl nebija atdzisis, likās, ka nesanāca, jo tāds pļurīgs bija, bet gad atdzisa, tad gan viss bija oki doki.
gribu sacept vēl tādu, bet beidzies sviests. vai var sviesta vietā lietot eļļu?
saule 2012. gada 30. jūnijs 15:38
Paldies, gandrīz kā bērnībā, tika vel gardāk (ja liek klāt žāvētos augļus, cukurs jāliek mezāk).
Liene 2012. gada 22. aprīlis 14:30
Super gardi sanāca, receptei vēl nedaudz pierīvēju apelsīna miziņu!!!
neiuks 2012. gada 7. aprīlis 14:39
sanāca ideāli gards un ar dzērveņu ķiseli vel labāk
neiuks 2012. gada 7. aprīlis 14:35
man loti loti garšoja pameiģināju ieteikumu no komentāriem un ari pieliku rozines
Elly 2012. gada 3. aprīlis 06:19
Gadiem nebiju edusi so gardumu. Paldies par fantastisko recepti, drosi varu teikt, ka garsigaku sacepumu nebija nācies nobaudīt. 5+
elly 2012. gada 4. februāris 15:17
Sodien noteikti iemeginasim ... kadus 10 gadus atpakal tadu edu..
Anna 2012. gada 7. janvāris 23:24
Sanāca tiešām ļõõõti gardi! Paldies par recepti :)
Kristīne 2011. gada 25. decembris 20:15
Paldies! ļoti viegli un ērti pagatavojams, un ļoti, ļoti garšīgs. :)
Izmantoju Ricotta biezpienu, tad nav jāmaļ.
Lelde 2011. gada 21. novembris 16:02
Superīgs sacepums!
Manā ģimenē iet uz urrā. Jau kādas 10 reizes esmu taisījusi, nu vnk super! ;)
RITA 2011. gada 10. oktobris 08:23
ļooti gardi!paldies par šo recepti.
Tamára 2011. gada 18. septembris 23:41
Sen jau sjo sacepumu gatavoju,vél klat mazliet manna un arí rozínes(jo tás atdzívina esosjo...:)))
Gunta 2011. gada 26. augusts 13:35
Tas, ka miltus iebēri nevis iesijāji, nav iemesls. Drīzāk problēma varētu būt ar krāsni. Varētu ieteikt cepot formu likt uz viszemākā līmeņa un papildus krāsnī ielikt trauku ar ūdeni. Vēl viena lieta, kur varētu būt vaina - cik liels cepamais trauks? Ja par mazu, masa būs pārāk biezā kārtā un vidus var palikt jēls.
Ilona 2011. gada 26. augusts 11:57
Cepu sodien so gardumu,bet nesaprotu kaapeec vinja man sapuutaas un vidus bij diezgan miiks,vareetu pat teikt jeels.Es cepu 180graados un 40-60minuutes,bet taa iisti nesanaaca kaa bildee.Varbuuut tas taapeec,ka miltus es piemirsu nevis iesijaat,bet taa iebeeru.Un iznjemot,biezpienu ar olu baltumiem,es kuulu to masu.Tas ir....sviestu,vaniliinu un olu dzeltenumus....Buutu pateiciiga,ja kaads pateiktu,kaapeec man taa sanaaca un vidus bij pusjeels.Apaksa un augsa diezgan pacieta un bruuna,tikai tas vidus...Paldies.
maxitis 2011. gada 25. jūnijs 17:18
labs
Kristīne 2011. gada 24. maijs 22:07
Tik tiešām brīnišķīgi gards! :)
Sintija 2011. gada 18. maijs 00:08
njam njam.....super!!!! paldies par receptiiti!
ka jau viens cilvecins seit rakstija,esot Anglijaa jauki palutinat sevi un savus milos ar ko gardu kas atgadina par Latviju :))
PALDIES!!!*****
lasma 2011. gada 21. aprīlis 14:06
paaraak salds:)
maza ciepa 2011. gada 20. marts 08:32
Es ari likšu mannu..
Anastasija 2011. gada 24. februāris 19:42
Dubultoju visu, lai vairāk. Ļoti garšīgi sanāca :d
Iza 2011. gada 24. februāris 12:04
Super gards sacepums! Es vēl pievienoju klāt žāvētus augļus.
irīna 2011. gada 6. februāris 17:02
viss baigi gardi, tikai, laikam, man dīvaina cepeškrāsns, jo vēl pēc 45 min, mans sacepuums nebija līdz galam izcepies.
Līga 2011. gada 15. janvāris 14:16
Sanāca dievīgs sacepums, miltu vietā liku mannu! Paldies par recepti! :)
Dina 2011. gada 13. janvāris 18:18
Sanāca super garšīgi! Sen nebija tik garšīgs saldais bijis! Iesaku.
anna 2010. gada 29. decembris 16:55
Viss ideali sanaca! Paldies par feino recepti! Ta ka berniem garsho saldak tad uz gatavas kukas uzberu pudercukuru!
kristine 2010. gada 21. novembris 18:28
Atvainojos par zemo novērtējumu, tas ielikās kļūmes pēc. ES noteikti to vērtēju ar 5 un augstāk.
kristine 2010. gada 21. novembris 18:25
paldies par recepti. Sanāca ļoti gards :)
nikola 2010. gada 22. septembris 20:21
izskataas perfekti,vajadzes obligati uztaisiit:)
Rasix 2010. gada 21. jūlijs 12:45
No šitādas receptes sanāca vienkārši PERFEKTS sacepums! Vīriņš naktī gāja pa kluso uz virtuvi :D

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti

Jaunākās receptes