Omlete no olu baltumiem

Sastāvdaļas

  • 4 olu baltumi
  • 1 dzeltenums
  • Puspaciņa vājpiena biezpiena
  • Ķiploka daiviņa
  • Apm. 200 ml piena
  • Dilles
  • Karijs
  • Pipari
  • Anniņas garšviela bez sāls

Pagatavošana

10 min.
  1. biezpienu, olu dzeltenumu, kariju, piparus, ķiploku, kariju un pienu sablenderē, tad stingri saputo olu baltumus un turpinot blendēt pievieno sablendēto, visu saputo un lej uz pannas, cep uz vidējas liesmas, līdz apakša pavisam brūna, bet virsa maigi dzeltena un nedaudz uzpūtusies. pārkaista ar dillēm

Komentāri

Raivis 2011. gada 30. decembris 12:52
Ļoti labs un proteīniem bagāts ēdiens, ļoti mazs tauku saturs, faktiski tauku gandrīz vai nav vispār, fitnesam draudzīgs ēdiens.
Evita 2011. gada 1. jūnijs 09:36
Ļoti garšīgi :)
Mēs vēl pārkaisījām ar rīvētu sieru.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi