Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Lieldienu tiramisu

Lieldienu tiramisu

FOTO: Dansukker

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 50 g mandeļu pārslu
  • 300 g konservētu ananasu savā sulā
  • 250 g siera „Mascarpone”
  • 250 g biezpiena
  • 30 g Dansukker pūdercukura
  • 150 ml saldā krējuma
  • 25 g Dansukker baltā cukura
  • 75 g cepumu „Dāmu pirkstiņi”
  • 100 ml olu liķiera
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Mandeļu pārslas viegli apgrauzdē sausā pannā. Notecina sulu no konservētajiem ananāsiem, saglabā to. Ananasus sagriež mazos gabaliņos. Sajauc sieru „Mascarpone”, biezpienu un pūdercukuru. Saldo krējumu un cukuru saputo stingrās putās. Iecilā putukrējumu biezpiena un siera masā. Pusi iegūtās masas izklāj lēzenā traukā. Virsū izkārto ananasu gabaliņus.
  2. Mazā bļodiņā sajauc 50 ml ananāsu sulas un pusi olu liķiera. Šajā šķidrumā samērcē „Dāmu pirkstiņus” un pēc tam tos izkārto virs ananasiem.
  3. Atlikušo biezpiena un siera masu klāj virs cepumiem. Apsmidzina virspusi ar atlikušo olu liķieri un pārkaisa ar mandeļu pārslām. Pirms pasniegšanas atdzesē.

    Lai labi garšo!
    Atlikušo biezpiena un siera masu klāj virs cepumiem. Apsmidz...

    FOTO: Dansukker

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Burkānu kūka ar krēmu un ievārījumu

Burkānu kūka ar krēmu un ievārījumu

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA