Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize "riekstini" ar konjaku

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 150g sviests
  • 3 edkar. cukura
  • 2 olas
  • 1 edkar. konjaka
  • 1/2 tejkarotes sodas
  • 1 tejkar. etika
  • 3 glazes milti
  • 1 edamkarote medus
  • Pildijums
  • Variants- 1 bundza varita iebiezinata piena
  • Variants- 1 bundza varita iebiezinata piena + 100g sviesta
  • Variants-400ml salda krejuma (20%), 3 olu dzeltenumi, 2-3 edamkar.cukura, 1edamkar. miltu. (Jasanak biezam ka varitam iebiezinatam pienam.)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Pakususu sviestu sarivet kopa ar cukuru, pievienot olas un konjaku,visu kartigi sakult.
  2. Pievienojam medu un sodu (soda sajaukta ar etiki),visu sajaucam, un tad lenam beram klat miltus.
  3. Miklai jabut elastigai un nav jalip pie rokam.
  4. Miklu liekam forminas un cepeskrasni vai ari speciala riekstu panna! (Ja taisa cepeskrasni, tad cep 15min 180 grados.)
  5. Sanak apmeram 40 riekstini! :)
Receptes.lv Iesaka

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas