Cepti vistu spārniņi, majonēzes un tomātu mērces marinādē Komentāri 2 Jaunākie Vecākie A Anda Vērpēja 2016. gada 29. oktobris 18:50 Ziņot × Paldies. Ziņojums nosūtīts. Izvēlieties ziņošanas iemeslu neatbilst tēmai satur rupjības ietver reklāmas ir aizskarošs naida kurināšana rakstīts, izmantojot neīstu identitāti dublējas pārkāpj komentēšanas noteikumus un vadlīnijas Ļoti forši sanāca, paldies! Vērtējums Atbildēt Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies. Pievienot komentāru Pierakstīties D Diāna 2012. gada 8. aprīlis 18:49 Ziņot × Paldies. Ziņojums nosūtīts. Izvēlieties ziņošanas iemeslu neatbilst tēmai satur rupjības ietver reklāmas ir aizskarošs naida kurināšana rakstīts, izmantojot neīstu identitāti dublējas pārkāpj komentēšanas noteikumus un vadlīnijas Ietekmējos no šīs receptes, bet izdomāju veikt dažas izmaiņas :D Tātad, kečups + majonēze, 2-3 ķiploku daiviņas, pipari, sāls. Un protams jāatstāj ledusskapī uz 1-2 st. :) vista sanāk ne pārāk maiga un ne pārāk asa. Vērtējums Atbildēt Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies. Pievienot komentāru Pierakstīties Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies. Pievienot komentāru Pierakstīties -->