Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Cepts saldējums ar armanjaka plūmēm plānā lapu mīklā/1 pers

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Lapu mīkla 1 loksne
  • Vaniļas saldējums
  • Armanjaka plūmēm
  • Žāvētas plūmes bez kauliņiem 1 sauja
  • Melnā tēja maisiņos 2 gab
  • Cukurs 70 g
  • Kanēļa standziņa 1 gab
  • Miziņas no 1 apelsīna un 2 citroniem
  • Armanjaks (vai brendijs vai konjaks) 75
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. 3 Uzvāri 2 glāzes ūdens, ieliec maisiņus ar melno tēju, paturi 5 min., izņem ārā.
  2. 3 Pieliec plūmes, cukuru, kanēļa standziņu un citrusaugļu miziņas. Uzvāri, tad uz lēnas uguns maigi vāri 5 min. Kad atdziest, pielej armanjaku.
  3. 3 Izklāj lapu mīklu, vidū liec armanjaka plūmes un virsū saldējumu, apsmērē malas ar sviestu un ietin saldējumu mīklā, izveidojot "paciņu".
  4. 3 Cep dziļā eļļas peldē 160 grādu temperatūrā 2 minūtes
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Biezpiena sacepums "Maigoņa brālis" kaloriju skaitītājiem

Biezpiena sacepums "Maigoņa brālis" kaloriju skaitītājiem

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas