Upes zivis želejā

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • Zivis(Plīči)10gab
  • Eļļa
  • Garšvielas
  • Marināde:1 liels sīpols
  • 1 lauru lapa
  • Pipari
  • Garšvielas
  • 500 -600g ūdens

Pagatavošana

20 min.
  1. Zivis notīra, apkaisa ar garšvielām, apcep, kārto traukā.
  2. Atsevišķi gatavo maīnādi: Ūdenī vāra sīpolus, lauru lapu, piparus un garšvielas, kamēr sīpols paliek mīksts.
  3. Kamēr karsta marināde to pārlej, pārklājot zivis.
  4. Atdzesē istabas temperatūrā.
  5. Ieliek ledusskapī, kamēr saželē, un tad var ēst.(Var uzglabāt šādi līdz pat nedēļai)
  6. LABU APETĪTI!!!

Komentāri

sand4a 2012. gada 16. jūlijs 14:19
jo zivis saželē pašas :)
Keta 2010. gada 16. aprīlis 09:46
Kāpēc receptē nav pieminēts cik daudz želatīna jāliek????

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi