Diētiskās maltās gaļas bumbas

Sastāvdaļas

  • 1 kg maltas, liesas cūkgaļas vai liellopa gaļas
  • 4 sīpoli
  • Sāls, pipari pēc garšas
  • Saberztas laurulapas

Pagatavošana

20 min.
  1. Gaļas masu samīca kopā ar garšvielām un sīki sakapātiem sīpoliem, rūpīgi izveido bumbas dūres lielumā un liek verdošā ūdenī. Vāra aptuveni 20 minūtes. Pasniedz aukstas, sagrieztas šķēlēs.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi