Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Salāti Tomātu un pupiņu salāti

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 15 ķiršu tomātiņi
  • 1 kārba (200 g) konserv.baltās pupiņas
  • Pētersīļa zaļumi
  • 3 -4 ēd.k. olīveļļa
  • 3 daiviņas ķiploku
  • 2 ēd.k. citrona sulas (vai pēc garšas)
  • Sāls
  • Malti melnie pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Mērce:
  2. Ķiplokus rupji sagriežam un liekam nedaudz uzsildītā eļļā, maisot turpinam sildīt 1-2 min. tā, lai ķiploki nemainītu krāsu. Tad atstājam uz 30 min., lai atdziest un savelkas garšas. Ķiplokus izņemam no eļļas un saspiežam putriņā. Eļļai pievienojam saspiestos ķiplokus, sāli, maltus piparus un citrona sulu. Var pievienot arī mazu šķipsniņu cukura, ja vēlas, un visu kārtīgi samaisam.
  3. Salāti:
  4. Pupiņām nolejam šķidrumu, pievienojam uz pusēm sagrieztus tomātus un sakapātus pētersīļa zaļumus un sajaucam. Pārlejam ar sagatavoto mērci un vēlreiz apmaisam. Atstājam ievilkties kādas 10-15 min. un varam baudīt.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Salāti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas