Cūkgaļas karbonāde, rīsi ar zirnīšiem un olu

Sastāvdaļas

  • baziliks
  • 1. tomāts
  • siers (pēc izvēles)
  • sēkliņas
  • cūkgaļas kakla karbonāde
  • 4. - 5. ēd. k. eļļas
  • pipari, sāls
  • 200 g zaļie zirnīši
  • 0.5 kg rīsi
  • 2. olas
  • 1 sīpols
  • sojas mērce

Pagatavošana

40 min.
  1. Sagriež 6 cūkgaļas kakla karbonādes, saklapē, pārkaisa ar sāli, pipariem, 3 apcep, 3 apviļā sēkliņās. Uzkarsē pannu 2 ēd. k. eļļas. Liek vārīties sālsūdeni rīsiem un zirnīšiem - izvāras tos.
  2. Tomātus sagriež šķēlēs un pārkaisa ar baziliku. Sakuļ 2 olas, pievienojot 2. ēd. karotes sojas mērces, samaisa, pievieno baziliku. Cep rīsus uz sakarsētas pannas ar 2. ēd. karotēm olīveļļas, pievieno tiem zirnīšus un pārlej p
  3. ari ar sojas-olu mērci.
  4. Cūkgaļas karbonādes pasniedz kopā ar rīsiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi