Pilditas melones

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 2 medus melones
  • 200 g kirshu
  • 200 g zemenes
  • 1 persiks
  • 1 -2 kivi
  • 200 g ananasa
  • 5 edamk. francu likiera
  • 125 g cukura

Pagatavošana

20 min.
  1. Melones pargriez uz pusem, iznem seklas. Izgrebj augla mikstumu, atstajot 1 cm biezu malu, un sagriez kubinos.
  2. Tuksa melonu puses noliek vesuma. Zemenes un kirsu nomazga, zemenem norauj kauslapas, ogas pargriez uz pusem. Parejos auglus nomizo un sagriez nelielos gabalinjos.
  3. Likieri samaisa ar cukuru, pievieno auglus, samaisa un aptuveni uz 30 minutem atstaj vesuma. Tad pilda tukshajas melonu puses un pasniedz galda!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi