Divkarshu shokolades fondi

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 4 porcijam
  • 100 g pilpiena shokolades
  • 100 g maigi rugtas shokolades glazuras
  • 250 g salda krejuma
  • 1 svaigi spiesta apelsinu sula un norivetas mizina
  • 1 edamk. COINTREAU (franchu likieris)
  • 100 g baltas shokolades
  • 100 g baltas shokolades glazuras
  • 5 edamk. kokosriekstu piena
  • 2 edamk. balta ruma
  • Apmeram 1 kg dazadu auglu( zemenes, kivi, vinogas, persiki, banani u.tml.)

Pagatavošana

45 min.
  1. Pilpiena shokoladi un glazuru salauz gabalinos. liek katla ar 125 g salda krejuma, apelsinu sulu, rivetu mizinu un uz nelielas liesmas maisot lenam kause.
  2. Iemaisa CONTREAU un fondi katlina merci uztur siltu. Tapat gabalinos salauz balto shokoladi un balto glazuru un maisot izkause kopa ar atlikusho saldo krejumu.
  3. Iemaisa kokosriekstu pienu unrumu. Balto merci uzrut siltu otra fondi katlina. Auglus notira, nomazga, nosusina un sagriez esanai piemerotos gabalinos.
  4. Auglus karto uz skivjiem un pasniedz iemerkshanai fondi. Labu apettit!!!!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi