Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Divkarshu shokolades fondi

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 4 porcijam
  • 100 g pilpiena shokolades
  • 100 g maigi rugtas shokolades glazuras
  • 250 g salda krejuma
  • 1 svaigi spiesta apelsinu sula un norivetas mizina
  • 1 edamk. COINTREAU (franchu likieris)
  • 100 g baltas shokolades
  • 100 g baltas shokolades glazuras
  • 5 edamk. kokosriekstu piena
  • 2 edamk. balta ruma
  • Apmeram 1 kg dazadu auglu( zemenes, kivi, vinogas, persiki, banani u.tml.)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Pilpiena shokoladi un glazuru salauz gabalinos. liek katla ar 125 g salda krejuma, apelsinu sulu, rivetu mizinu un uz nelielas liesmas maisot lenam kause.
  2. Iemaisa CONTREAU un fondi katlina merci uztur siltu. Tapat gabalinos salauz balto shokoladi un balto glazuru un maisot izkause kopa ar atlikusho saldo krejumu.
  3. Iemaisa kokosriekstu pienu unrumu. Balto merci uzrut siltu otra fondi katlina. Auglus notira, nomazga, nosusina un sagriez esanai piemerotos gabalinos.
  4. Auglus karto uz skivjiem un pasniedz iemerkshanai fondi. Labu apettit!!!!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Skudru pūznis

Skudru pūznis

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas