Saldskābais biezpiens ar burkāniem

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

3 porcijas
  • 200 g biezpiens
  • 1 burkāns
  • 75 g bietes
  • 100 g štovēti vai sautēti kāposti
  • 100 g saldskābmaize
  • 50 g kefīrs
  • 50 g krējums
  • 3 daiviņas ķiploks

Pagatavošana

25 min.
  1. Uz dārzeņu rīves sarīvē burkānus un bietes. Liek tos traukā ar biezpienu, sakapātu ķiploku un kāpostiņiem. Pārlej nedaudz ar uzsilušu ūdeni un samaisa. Vēlāk pievieno kefīru un nelielos gabaliņos saplēstu saldskābmaizi. Atkal samaisa. Beigās piemaisa krējumu.
  2. Garšai var pievienot cukuru vai medu un pa virsu uzkaisīt nedaudz pārtikas klijas.
  3. Ir 2 cilvēku daļas. Vieniem šis ēdiens ļoti garšo, citiem liekas pilnīgi neēdams. Cilvēki ir dažādi!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi