Iebiezinātā piena un marcipāna sirds

3 1

Sastāvdaļas

  • 1.5 paka "Selga" cepumu ar īru krēma garšu
  • 1.5 bundža vārīta iebiezinātā piena
  • 20 g rozīņu, riekstu
  • 2 paciņas marcipāna masas (nopērkama "Sky" veikalā )
  • Sarkanā pārtikas krāsviela

Pagatavošana

90 min.
  1. Cepumiņus sadrupina sīkos gabaliņos, nedaudz piepalīdzot ar stampu (nevis slampu), bet nevaiga baigi sīkos. Iemaisa rozīnes un/vai riekstus (ko katrs izvēlējis) iebiezinātajā pienā.
  2. Tad iebiezināto pienu sajauc ar cepumiņiem (nekautrējies to darīt ar rokām, sagatavojies būs ķēpīgi) un veido sirsniņas formu. Ieliek uz pusstundu ledusskapī.
  3. Samīca marcipāna masu (ņem uz aci cik tev tā kūka liela) ar dažām pilītēm krāsvielas (atkarībā cik iftīgu toni gribās (no rozā līdz ķiršsarkanam)).
  4. Iekrāsoto marcipānu izveltnē un liek pāri kūkai pielīdzinot maliņas ( lai smuki izskatās)
  5. Un tālāk grūtākaism- Marcipāna rozītes. No atlikušā marcipāna pickiņām izveltnē mazus ovālus aplīšus (uzmanies, ka nepielīp pie rullējamā).
  6. Un tad ar rociņām loka rozes formiņu (te vajadzēs pacietību un nelielu treniņu) Un tā loka, kamēr pietiek.
  7. Tad kārto uz mūsu kūkas, viegli iespiežot pašā kūkā iekšā. Ieliek ledusskapī uz nakti! Wollā kūka gatava.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize