Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Reņģu veltniši

Reņģu veltniši

FOTO: Lāsma

Kolekcijas: Fotoreceptes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 5 kg reņģu vai 300 g fileju
  • Salda paprika 2 gab. vai 300 g
  • Sīpoli 2 gab. vai 100 g
  • Siers (piemēram Holandes)
  • Olas 2 gab
  • Olīveļļa
  • Sals. pipari
  • Koka irbulīši
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Reņģes iztīra. Olas sakuļ
    Reņģes iztīra. Olas sakuļ

    FOTO: Lāsma

  2. un izcep omleti.
    un izcep omleti.

    FOTO: Lāsma

  3. Sasmalcina papriku, sīpolus. un apcep nelielā eļļas daudzumā.
    Sasmalcina papriku, sīpolus. un apcep nelielā eļļas daudzumā...

    FOTO: Lāsma

  4. Uz reņģu filejām liek paprikas un sīpolu masu,omlete gabaliņu un siera gabaliņu.
    Uz reņģu filejām liek paprikas un sīpolu masu,omlete gabaliņ...

    FOTO: Lāsma

  5. Saritina veltnīšos un sastiprina ar koka irbulīšiem. Veltnīšus liek cepamajā traukā, pievieno sali piparus un nedaudz ūdeni (1cm)
    Saritina veltnīšos  un sastiprina ar koka irbulīšiem. Veltnī...

    FOTO: Lāsma

  6. Veltnīšus cep krāsnī 180 C 10-15 minūtes. Pasniedz ar tomātiem vai ceptiem kartupeļiem. Labu apetīti!
    Veltnīšus cep krāsnī 180 C 10-15 minūtes. Pasniedz ar tomāti...

    FOTO: Lāsma

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Frikadeļu zupa ar zaļajiem zirnīšiem un puķkāpostiem

Frikadeļu zupa ar zaļajiem zirnīšiem un puķkāpostiem

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas