Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
1
Jaunākie Vecākie
G
Gardēdis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Lai gan man nebija rozmarins, piemetu šķipsniņas kanēļa. Nebija arī ananass, piegriezu ābolus (tos stingros) un pievienoju arī zavetas aprikozas. Piebilde: aprikozes un plumes pirms pildisanas uz 30 min aplej ar karstu ūdeni, lai ir mīkstas uz sulīgas. Pēc tam tajā pašā traukā var pievienot pārējās pildījuma sastāvdaļas un apliet ar sojas mērci, kā receptē norādīts. Cepu 200 grados 1,5h.
Kopumā ļoti garšīgi. Paldies.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Pamatēdieni

Jaunākās receptes