Ogas liek formē, kurā ielej sulu, pievieno cukuru.
Želatīnu uzbriedina 200 ml auksta ūdens.
Uzbriedinātu želatīnu liek karsta ūdens peldē un izkausē līdz šķidrums kļūst caurspīdīgs.
Lej želatīnu formē, visu samaisa.
Liek ledusskapī uz vairākām stundām, lai želeja kļūst stingra.
Pasniedz ar putukrējumu.
Labu apetīti!
Sastāvdaļas
4porcijas
Ogas (svaigas vai saldētas)
1 l sula (ogu sula, kompota sula)
20 g želatīns
200 ml ūdens
Cukurs
Saldais krējums
-->
Pagatavošana
15 min.15 min.
Ogas liek formē, kurā ielej sulu, pievieno cukuru.
Želatīnu uzbriedina 200 ml auksta ūdens.
Uzbriedinātu želatīnu liek karsta ūdens peldē un izkausē līdz šķidrums kļūst caurspīdīgs.
Lej želatīnu formē, visu samaisa.
Liek ledusskapī uz vairākām stundām, lai želeja kļūst stingra.
Pasniedz ar putukrējumu.
Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Komentāri
SABĪNE2016. gada 27. oktobris 13:15
ļoti garšīgi
beate2011. gada 20. aprīlis 19:48
ļoti labi
BEATE2011. gada 20. aprīlis 19:47
ŠĀDU VARĒTU ZIEMASSVĒTKOS LAI VISI VAR GARŠO ŠO SALDO
Pievienot komentāru
Jaunumi
Gada vēsākajos mēnešos roka biežāk stiepjas pēc ēdiena: kāpēc tā?
Neatpaliec no tendencēm! Kas jauns kokteiļu pasaulē?
Ar acīm ciet un nazi rokā! Kuram lielāka iespēja uzvarēt - Rūtai Dimantai vai aktierim Mārtiņam Počam?
Šī vietne izmanto sīkdatnes (cookies angļu val.), lai analizētu mūsu datplūsmu, uzlabotu satura kvalitāti, pielāgotu saturu lietotāju vajadzībām un optimizētu tās darbību. Sīkdatnes mūsu vietā un tikai atbilstoši norādītajiem mērķiem var pārvaldīt arī mūsu sadarbības partneri (trešās personas – datu apstrādātāji (operatori), piemēram, Google Analytics)
Sīkāk par sīkdatnēm un to dzēšanu lasi šeit
>
Komentāri