Šis un tas no šā un tā

Sastāvdaļas

  • 1 kukulis sendvičmaizes
  • 50 g margarīna
  • 1 paciņa biezpiena
  • 2 āboli
  • 200 g krējuma
  • 1 ola
  • Rozīnes
  • Rieksti
  • 1 paciņa vaniļas cukura
  • Cukurs

Pagatavošana

15 min.
  1. Baltmaizes šķēles plāni apsmērē no abām pusēm ar margrīnu. Ābolus nomizo,sarīvē uz rupjas sakņu rīves un sajauc ar olu, karoti krējuma, puspaciņas vaniļas cukura un pēc garšas pieliek parasto cukuru. Biezpienu samaisa ar krējumu, cukuru un puspaciņas vaniļas cukuru un sadala divās daļās. Pusei pieliek rozīnes, otrai riekstus.
  2. Pildījumus liek starp divām baltmaizes šķēlēm. Šķēles apcep sendviču panniņā brūnas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi