Sākums > Receptes > Zupas

Circeņu zupa (iz omas virtuves

2010. gada 22. februāris
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
60 min
1. Pupiņas vāra nelielā ūdens daudzumā, līdz tās pusmīkstas. Nelielos kubiņos sagrieztu krūtiņu kopā ar smalki sagrieztiem sīpoliem apcep uz pannas, kamēr sīpoli kļūst caurspīdīgi, pievieno pupiņām. Pielej pienu un pagaida, līdz tas uzvārās. Pievieno putraimus. Visu vāra, līdz putraimi un pupiņas mīksti. Tūdaļ pēc vārīšanas beigām iemet katlā apmēram 20g sviesta, lai neveidotos piena plēve. Zupa sader ar īstu trupjmaizi un sviestu.
2. Ja kādam rodas šaubas par produktu saderību, iesaku pamēģināt - izdosies necerēti garšīgi. :)
Uz augšu