Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Circeņu zupa (iz omas virtuves

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 300 g žāvētas c/g krūtiņas
  • 2 lieli sīpoli
  • 500 g ūdenī (vismaz 12h) izmērcētu pupiņu , vislabāk lietot lielās kāršu pupas
  • 100 g miežu putraimu
  • 1.5 - 2 litri piens (vislabāk - nepasterizēts, lauku)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Pupiņas vāra nelielā ūdens daudzumā, līdz tās pusmīkstas. Nelielos kubiņos sagrieztu krūtiņu kopā ar smalki sagrieztiem sīpoliem apcep uz pannas, kamēr sīpoli kļūst caurspīdīgi, pievieno pupiņām. Pielej pienu un pagaida, līdz tas uzvārās. Pievieno putraimus. Visu vāra, līdz putraimi un pupiņas mīksti. Tūdaļ pēc vārīšanas beigām iemet katlā apmēram 20g sviesta, lai neveidotos piena plēve. Zupa sader ar īstu trupjmaizi un sviestu.
  2. Ja kādam rodas šaubas par produktu saderību, iesaku pamēģināt - izdosies necerēti garšīgi. :)
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Padomju laiku šniceles

Padomju laiku šniceles

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas