Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Lepnās kotletes

Lepnās kotletes

FOTO: Sandija Vijupe

Vislabāk kotletes garšos ar visa veida makaroniem. Krāsai var pievienot dažādus dārzeņus.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

6
porcijas
  • 400 g vistas filejas
  • 200 g labi kūstoša siera
  • 2 - 3 olas
  • Kviešu milti
  • 1 paciņa majonēzes
  • Sāls
  • Pipari
  • Eļļa cepšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Vistas fileju sagriež nelielos kubiciņos.
  2. Sieru sarīvē uz rupjas rīves un pievieno sagrieztajai filejai.
  3. Klāt pielej majonēzi, piesit olas un maisot ber miltus. Konsistencei jābūt tādai, lai ar ēdamkaroti varētu uz pannas uzlikt mazas pankūciņas.
  4. Masai pievieno klāt sāli un piparus pēc gaumes.
  5. Cep uz pannas, uz vidējas uguns no abām pusēm, līdz kotletes gaiši brūnas. Pārāk pārcept nebūtu vēlams, jo tad fileja būs sausa.
  6. Lai labi garšo! :)
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Grilētu baklažānu uzkoda ar sieru un tomātiem

Grilētu baklažānu uzkoda ar sieru un tomātiem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas