Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Kartupeļu biezputra ar burkāniem un sīpoliem

2010. gada 20. februāris
Foto: Evita Vītola
Pagatavošana
40 min
1. Nomizo un izvāra kartupeļus, nokāš. Ar stampu sastampā un pievieno pienu (masai nav jābūt izteikti viendabīgai, var būt arī mazi nesastampāti kartupeļu gabaliņi).
2. Burkānus nomazgā un nomizo. Sarīvē. Apcep sviestā uz pannas kopā ar garšvielām (sāls, pipari + citas Jums tīkamas garšvielas, var pievienot Vegetu). Apceptos burkānus pievieno biezputrai.
3. Sīpolus nomizo un ar nazi sasmalcina. Apcep sviestā uz pannas. Var pievienot sāli un citas garšvielas. Sīpolus pievieno klāt biezputrai.
4. Visu kopā kārtīgi samaisa un gatavs!
Uz augšu