Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Kartupeļu biezputra ar spinātiem

Kartupeļu biezputra ar spinātiem

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 0.5 kg kartupeļu
  • 150 g spinātu (var arī vairāk)
  • Piens
  • Sinepes
  • Sāls, pipari
  • Ūdens
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Nomizo kartupeļus un sālsūdenī izvāra. Nokāš. Ar stapmu sastampā un pievieno pienu, masai ir jāsanāk viendabīgai - krēmīgai.
  2. Spinātus, ja tie ir baby, nevajag griezt, bet, ja tie ir lielie spināti, vēlams lapas attīrīt no cietajiem kātiem un sagriezt (saplēst) rupjās strēmelēs. Tad spinātus viegli noblanšē (iemet vārošā ūdeni un uzreiz nokāš).
  3. Pievieno spinātus kartupeļu biezputrai. Pēc garšas pievieno sinepes, sāli, piparus.

    Lai labi garšo!
    Pievieno spinātus kartupeļu biezputrai. Pēc garšas pievieno...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rīvētu ābolu pankūkas

Rīvētu ābolu pankūkas

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas