Kartupeļu biezputra ar spinātiem

Kartupeļu biezputra ar spinātiem
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 0.5 kg kartupeļu
  • 150 g spinātu (var arī vairāk)
  • Piens
  • Sinepes
  • Sāls, pipari
  • Ūdens

Pagatavošana

30 min.
  1. Nomizo kartupeļus un sālsūdenī izvāra. Nokāš. Ar stapmu sastampā un pievieno pienu, masai ir jāsanāk viendabīgai - krēmīgai.
  2. Spinātus, ja tie ir baby, nevajag griezt, bet, ja tie ir lielie spināti, vēlams lapas attīrīt no cietajiem kātiem un sagriezt (saplēst) rupjās strēmelēs. Tad spinātus viegli noblanšē (iemet vārošā ūdeni un uzreiz nokāš).
  3. Pievieno spinātus kartupeļu biezputrai. Pēc garšas pievieno sinepes, sāli, piparus.

    Lai labi garšo!
    Pievieno spinātus kartupeļu biezputrai. Pēc garšas pievieno...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Kristīne 2013. gada 26. maijs 18:16
Man ļoti garšoja tāpēc lieku 10:)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi