Komentāri par: Tradicionāla siļķe kažokā

Sāls papildus nav nepieciešams, pietiks no siļķes un majonēzes.
Pagatavošanas laiks līdz baudīšanai norādīts, ņemot vērā faktu, ka nepieciešamie produkti iepriekš jau sagatavoti un atdzesēti.
Ināra 2018. gada 27. maijs 14:51
loti laba recepte, paldies!
Lidija 2011. gada 7. marts 21:47
Nevajag likt gurķus, tad neatsulosies. Un pirmā kārta kartupeļi, tad siļķe, sīpoli, majonēze, kartupeļi, majonēze, burkāni, majonēze, bietes, majonēze. Noliek ledusskapī uz kādu stundu (vismaz), pirms pasniegšanas garnē ar atsevišķi sakapātu olas dzeltenumu, baltumu un sīki sagrieztiem lociņiem
inguna 2010. gada 29. oktobris 16:59
šī ir ļoti laba recepte un par kartupeliem apakšā pilnībā piekrītu ,jo omīte jau 40 gadus taisa uz katriem svetkiem un liek un salati nākošājā dienā pat vēl labāk garšo un nesulojas ne pilītes , un vēl varu pateikt ka lielu 2 kārtas siļķes parasti pašas marinētu, un sanāk ideāli
Sintija 2010. gada 10. aprīlis 19:25
Paldies par recepti!
Izdodas ļoti gardi un gatavoju siļķi kažokā tikai pēc šīs receptes.
Apakšā lieku bietes un nekas tur nesulojas. Varbūt tāpēc, ka, piem., gurķiem sulu nospiežu un tikai tad lieku klāt.
Izmantoju veikalā nopērkamo mazsālīto siļķi - mazliet gan ķēpīgi ir viņu sagatavot, bet tas ir tā vērts. :)
Julija 2010. gada 3. aprīlis 15:43
un es domaju kapec man vienmer sulojas salati,,,,,,,,,protams ka jaliek pirmus kartupelus nevis bietes.
Less 2010. gada 15. februāris 15:19
Domāju, ka eļļas..jo veikalā pirktajām ir ļoti asa marināde....cita lieta, ja pašas marinēta, maiga...
Rihards 2010. gada 15. februāris 10:49
ellas noteikti bus labak;)
zane 2009. gada 4. decembris 10:26
es sodien arii taisiishu pirmoreizi. mani kaartiigi nobriidinaaja, ka kartupeljus vajag apakshaa. interesanti par to citronu, to es nemaz neiedomaajos.
jautaajums palika par silkji - nevareeju saprast, kaadu labaak izveeleeties - etikja vai ellas marinaadee... man pashai liekas, ka labaak etikja. paardeveeja teica, ka ellas citiem patiik labaak. kaa jum shkjiet?
Less 2009. gada 2. decembris 12:41
Ļoti jauki un garšīgi, protams!
Maza nianse. Apakšējo kārtu vienmēr!!! liek kartupeļus, jo-visi pārējie produkti vairāk vai mazāk atdod sulu un kartupeļu kārta to absorbē, pārējās kārto kā pašai labāk tīk...
Labu apetīti!
(kulināre ar 40 gadu darba stāžu!...)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti

Jaunākās receptes