Komentāri par: Kubaņas borščs

Vilnis 2016. gada 12. oktobris 10:20
Sveiciens visiem Latvijas kulinārijas nejēgām.
Ir skaidri redzams ka šis virtuves varonis varētu teikt pirmo reizi pie grāpja nostājies par to liecina virkne galveno pamat noteikumu neievērošana un haotiskā gatavošanas maniere.
Pirmais un galvenais, jeb kura gaļas zupa sākas ar gaļas buljona novārīšanu ar visu putu noņemšanu un gaļas atkaulošanu,sagriešanu un pievienošanu atpakaļ buljonam .
Otrais redzams autoram nav jēgas par dažādu dārzeņu gatavošanās ilgumu kas gatavojot boršču pēc pareizas receptes ir jāievēro apcepot uz pannas biete,burkānus,tomātus,papriku, kāpostus. Trešais, ja vien kādu zupu vai mērci negatavojat tūlītējai apēšanai nekapājiet tur iekšā sīpolus. Tas var būt par iemeslu produkta ātrai sabojāšanai. Jau vārot buljonu ielieciet veselu sīpolu un kad tas kļuvis mīksts zvejo ārā un izmet. Un galvenais, virtuvē uzvedieties mierīgi un pārdomāti. Nelēkājiet un netaisiet izklupienus. Būs kauli veseli un mazāks bardaks virtuvē.
Aija 2015. gada 13. decembris 11:48
izskatās, ka šodien garšīgas pusdienas sanāks! :)
Mari 2013. gada 15. janvāris 17:27
ja negribi oraņžu krāsu- pievieno bietes īsi pirms beigām
eva 2012. gada 26. janvāris 00:36
mulkja cilveki. trauki paliek netiiri, kad gatavo, starpcitu. un bildes kaa bildes,phhhhh.
sintija 2011. gada 2. decembris 23:55
garšīgi un vienkārši :)
Kitija 2011. gada 21. marts 18:16
Man nepatīk , ka borščs oranžs... gribās bordo krāsas. omītei būs noslēpums jāprasa.
Ingrīda 2011. gada 11. janvāris 13:48
Gards borščs!
Laura 2010. gada 28. novembris 00:41
Paldies Ērikam ka vienmēr tiek pievietotas fotoreceptes-uzskatāmi un acij tīkami,tikai grami,litri,tējkarotes-cik daudz un ko???
Dita Upeniece 2010. gada 6. septembris 15:44
Izskatās jau mahten garšīgi un viegli :)
Būs jāsākarī man mācīties taisīt ēst lai Vīrs neizskatās pēc kaulu kambara :)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas

Jaunākās receptes