Komentāri par: No uzbekiem noklausīts plovs, 2. variants

Profila foto
Modris 10. aprīlis 17:27
šī ir atzīstama,laba recepte.Nobeigums tvaicēšana elementāra lieta,samazinām uguni,izduram ar iesmu caurumus lai ūdens iztvaiko.Ar karoti sitot pa rīsiem jābūt dobjai skaņai,tjipa tukšums.Ja jau parādās kaut mazākā piedeguma smaka tad process galā un uguns jānogriež.Apsedzam ar dvieli un 1stundu ļauj nostāvēties.Samaisam un štopējam iekšā.
Artos 2014. gada 5. jūnijs 19:06
Šo nu vairs par rīsu putru ar gaļu nenosauksi :D tiešām laba recepte, nevaru beigt knakstīties gar katlu :D
Mārtiņš 2012. gada 10. augusts 11:52
Šeit sākas pakāpeniska pāreja pie nākamās pagatavošanas stadijas - tvaicēšanas. - Tāda sajūta ka nav nobeigta :)
Ilze 2010. gada 20. decembris 18:58
Un tomēr - kā tad ar nobeigumu/taicēšanu?...
Kristine 2010. gada 29. jūlijs 05:03
Super izklasts, piekriitu komenaram par disertaciju, skiet, ak tik smalki izpeetiits viss, it k abutu gatavots katru dieni, lai panaktu to peec kaa kaaojas!!! Paldies! Biezak sadus aprakstus!!!!
Dakšiņa un Nazītis Ņam Ņami 2010. gada 19. februāris 13:12
O, šitas labs. Gaidu nobeigumu! Ceru ilgi nebūs jāgaida, citādi lasot recepti, jau siekalas satecējušas. :)
Dakšiņa un Nazītis Ņam Ņami 2010. gada 19. februāris 13:12
O, šitas labs. Gaidu nobeigumu! Ceru ilgi nebūs jāgaida, citādi lasot recepti, jau siekalas satecējušas. :)
Gestapo 2010. gada 9. februāris 20:09
žēl, ka nav līdz galam nopublicējies, tā jau recepte labi un smalki izstāstīta, biežāk te tādas.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni

Jaunākās receptes