Viltotās vistu kotletes

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • Viltotās vistu kotletes
  • 2 gl. auzu pārslu
  • 1 ola
  • 2 ēd.k.miltu
  • 1 vid. lieluma kartupelis
  • 1 vid.lieluma burkāns
  • 1 sīpols

Pagatavošana

30 min.
  1. Paņem aplej auzu pārslas ar vārošu ūdeni , kurā izšķīdināts dārzeņu vai vistas buljons
  2. (var variēt), ļauj lai pārslas uzbriest .
  3. Pa to laiku sarīvē uz smalkās rīves
  4. burkānu un kartupeli, sagriež sīpolu.
  5. Apcep sīpolu un burkānu .
  6. Pievieno auzu pārslām kartupeli ,sīpolu,
  7. burkānu, miltus, olu,
  8. var pievienot piparus un citas garšvielas pēc
  9. vēlmes, bet jāuzmanās ,
  10. ka nepārsit garšu.
  11. Cep kā kotletes . Ēd ar majonēzi vai krējumu.

Komentāri

liga beca 2010. gada 22. septembris 18:06
loti laba recepte es jau vairakus gadus praktizeju lidzigu recepti

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi