Paņem aplej auzu pārslas ar vārošu ūdeni , kurā izšķīdināts dārzeņu vai vistas buljons
(var variēt), ļauj lai pārslas uzbriest .
Pa to laiku sarīvē uz smalkās rīves
burkānu un kartupeli, sagriež sīpolu.
Apcep sīpolu un burkānu .
Pievieno auzu pārslām kartupeli ,sīpolu,
burkānu, miltus, olu,
var pievienot piparus un citas garšvielas pēc
vēlmes, bet jāuzmanās ,
ka nepārsit garšu.
Cep kā kotletes . Ēd ar majonēzi vai krējumu.
Sastāvdaļas
Viltotās vistu kotletes
2 gl. auzu pārslu
1 ola
2 ēd.k.miltu
1 vid. lieluma kartupelis
1 vid.lieluma burkāns
1 sīpols
-->
Pagatavošana
30 min.30 min.
Paņem aplej auzu pārslas ar vārošu ūdeni , kurā izšķīdināts dārzeņu vai vistas buljons
(var variēt), ļauj lai pārslas uzbriest .
Pa to laiku sarīvē uz smalkās rīves
burkānu un kartupeli, sagriež sīpolu.
Apcep sīpolu un burkānu .
Pievieno auzu pārslām kartupeli ,sīpolu,
burkānu, miltus, olu,
var pievienot piparus un citas garšvielas pēc
vēlmes, bet jāuzmanās ,
ka nepārsit garšu.
Cep kā kotletes . Ēd ar majonēzi vai krējumu.
Komentāri
liga beca2010. gada 22. septembris 18:06
loti laba recepte es jau vairakus gadus praktizeju lidzigu recepti
Pievienot komentāru
Jaunumi
Kā uz mākoņa maliņas: gaisīgā bezē recepšu izlase
Gada vēsākajos mēnešos roka biežāk stiepjas pēc ēdiena: kāpēc tā?
Neatpaliec no tendencēm! Kas jauns kokteiļu pasaulē?
Šī vietne izmanto sīkdatnes (cookies angļu val.), lai analizētu mūsu datplūsmu, uzlabotu satura kvalitāti, pielāgotu saturu lietotāju vajadzībām un optimizētu tās darbību. Sīkdatnes mūsu vietā un tikai atbilstoši norādītajiem mērķiem var pārvaldīt arī mūsu sadarbības partneri (trešās personas – datu apstrādātāji (operatori), piemēram, Google Analytics)
Sīkāk par sīkdatnēm un to dzēšanu lasi šeit
>
Komentāri