Viltotās vistu kotletes

3 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • Viltotās vistu kotletes
  • 2 gl. auzu pārslu
  • 1 ola
  • 2 ēd.k.miltu
  • 1 vid. lieluma kartupelis
  • 1 vid.lieluma burkāns
  • 1 sīpols

Pagatavošana

30 min.
  1. Paņem aplej auzu pārslas ar vārošu ūdeni , kurā izšķīdināts dārzeņu vai vistas buljons
  2. (var variēt), ļauj lai pārslas uzbriest .
  3. Pa to laiku sarīvē uz smalkās rīves
  4. burkānu un kartupeli, sagriež sīpolu.
  5. Apcep sīpolu un burkānu .
  6. Pievieno auzu pārslām kartupeli ,sīpolu,
  7. burkānu, miltus, olu,
  8. var pievienot piparus un citas garšvielas pēc
  9. vēlmes, bet jāuzmanās ,
  10. ka nepārsit garšu.
  11. Cep kā kotletes . Ēd ar majonēzi vai krējumu.

Komentāri

liga beca 2010. gada 22. septembris 18:06
loti laba recepte es jau vairakus gadus praktizeju lidzigu recepti

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni