Mērce - vistas žuljēns

Sastāvdaļas

  • 2 vistas filejas
  • 1 sīpols
  • Šampinjoni
  • Milti
  • 2 pac. saldais krējums
  • Siers

Pagatavošana

40 min.
  1. Katlā, uz mazas uguns, cep sasmalcinātu (cik nu katram smalki patīk) sīpolu, kad tas puslīdz mīksts pievieno sagrieztas vistas filejas un sagrieztus šampinjonus, pievieno sāli, piparus, garšvielas (kas kuram labāk garšo). Cep kamēr viss mīksts un gatavs. Pievieno nedaudz miltus, apcep tos, un lej virsū saldo krējumu. Ik pa laikam apmaisot, jānogaida kad krējums sāk mest burbulīšus. Uzber virsū sarīvētu sieru, uzliekot vāku, atļauj mērcei vēl nedaudz pavārīties.
  2. Mērce gatava, kad siers izkusis.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi