Komentāri par: Rauga mīkla

Santa Luge 2018. gada 23. janvāris 15:14
No visām receptēm, kas mēginātas, sī ir viss labākā. Uzrūgst loti labi un rullējot nevajag pat miltus apaksā, cik laba mīkla.
Jana 2017. gada 2. septembris 15:51
:-)Ļoti laba rauga mīkla!
Baudītāja/s 2016. gada 31. janvāris 21:30
Raugs ir pa daudz,sviests!!!
Vita 2012. gada 11. oktobris 17:12
Cik daudz rauga vajag ja izmanto sauso?
Baiba 2012. gada 30. septembris 13:49
Vislabák ir, kad sajauc míklu, iznemt no blodas un itka mest pret galdu. Trieciena rezultátá milti izdala elastínu un superíga míkla 20 minútés (pa vidu vienu reizi nomazgájot rokas). Sákumá tá nedaudz lips pie galda, bet redzési ka jau péc 10 minútém sák lipt mazák un mazák.
Eva 2012. gada 16. jūnijs 16:54
Izcili laba mīkla!!!! Liels paldies!
Dace 2012. gada 7. jūnijs 18:57
Nu jau kaa 2 gadus margariina vietaa lieku tikai un vieniigi ellu. Dziivojot spaanijaa paklausiijos no lieliem maizes cepeejiem rumaaniem, ka tas ir labaak un piiraadzini, maiziites ir miikstas kaa puupeezi. Izmeeginaaju un patiesaam, taa arii bija. Tikai nevar likt oliivellu, jo taa padara cietaakas maiziites, labaak parastaa saulespuku ella. Cik daudz nemaaku pateikt, taa kaa visu taisu uz aci.
Lilita 2012. gada 8. maijs 12:23
Fantastiski laba mīkla un pīrādzīņi tik gaisīgi sanāca!
Norchiks 2012. gada 22. aprīlis 15:09
Varu teikt tikai vienu biezhi vien njemu kā paraugu no Jums .... bet mēdzu mainīt ....bet visā visūmā laba lapa...un padomi ir vērtīgi....:-)
Norchiks 2012. gada 22. aprīlis 15:09
Varu teikt tikai vienu biezhi vien njemu kā paraugu no Jums .... bet mēdzu mainīt ....bet visā visūmā laba lapa...un padomi ir vērtīgi....:-)
Laila 2012. gada 10. marts 13:58
Paldies par to ,ka atvieglojat musu dzivi - rodot atru un ertu pieeju sadam lietam( t.i. receptem).Nebus vairs vajadziba mekleties pa vecajam gramatam ,kuras viss tiek aprakstits parak gari .
Edgars 2012. gada 28. februāris 20:16
kapeec man ta mikla nerugst???
RŪTA 2012. gada 14. janvāris 14:20
Dodu visus 1o punktus no 10 ! Visu mūžu esmu cepusi ''uz aci".
izrādījās, ka nav vērts riskēt ! Vienmēr labi sanāk pēc šīs receptes ! Paldies tev , receptes devēj !
marite 2012. gada 6. janvāris 20:48
es sviesta vai margarīna daudzumu dalu uz pusēm ar eļļu ,kāddu nu kurš var atļauties.Mīkla vieglāk mīcama un ātrāk atlec no rokām,arī tik ātriizstrādājums nesakalst
Elvis 2011. gada 25. novembris 01:24
Man gandriiz rokas atleca, bet savaadaak viss ok?
inga 2011. gada 23. novembris 18:26
Paldies loti jauki biju aizmirsusi ka gatavot rauga miklu un sí receptite man palídzéja
aija 2011. gada 21. novembris 15:55
nekad neesmu macejusi pagatavot labu rauga miklu-sodien izdevas fantastiki piradzinji,paldies!
velga 2011. gada 13. novembris 15:09
jauki un atri
Ligita 2011. gada 23. oktobris 23:45
Ļoti laba recepte!!! Sanāca ļoti laba mīkla un garšīgas bulciņas :))
mudra 2011. gada 30. augusts 07:23
Mīļs Paldies par recepti! Nav ko ņemt galvā, ko kautkāds Īpatnis saka. Lai Tev viss OK! Un gaidam ari turpmāk Tavas ievietotās receptes. Lai Tev veicas!Un ,protams,mums arī!
estere 2011. gada 20. marts 18:12
Loti labs darbins
petronella mwinga 2011. gada 14. janvāris 23:48
mils un sirsnigs paldies cilvecinam par recepti,,,neprotu gatavot,bet reizem gribas berniem kautko forsu uztaisit,,,ar jusu palidzibu,,,izdevas,paaaldies no visas sirds
Fotex 2010. gada 13. novembris 13:52
Neviens nav aizdomaajies, ka iespeejams recepshu autori ir viens un tas pats cilveeks?
kika 2010. gada 21. oktobris 22:12
Kāda starpība, kurš ierakstīja recepti un no kurienes dabūja! Receptes paliek receptes!
Zita V 2010. gada 5. septembris 15:44
Es piemēroti vairāk skatos Receptes.lv nevis cāli.lv paldies šim konkrētam cilvēciņam ,kas skatās abus portālus un ievietoja šo recepti šajā portālā,ka laikus pamanīja ,ka šeit tādas skaistas receptes nav un parādīja piemēru kādai jābūt paraug receptei,ja nebūtu šī cilvēciņa es nezinātu ,ka tik garda mīkla pastaav:) Droši vien gribēja ,lai uzzin par šo recepša autori arii Recepšu portāls! Visu cieņu:)
Un neķerat kreņķi nekas slikts tas nav -nu es taa vismaz saskatu...
Kristīne 2010. gada 28. jūlijs 01:03
Es nezinu kam ko ir nozadzis,bet varu pateik dāmas,ka mīkla ir debeščīga.Paldies Jums.
rabarberu plācmaize jācep aptuveni 15min un 180 grādos.
Ilze Salna 2010. gada 3. jūlijs 13:00
Vai patiešām portāla redakcijai ir pilnīgi vienalga, ka viņu lietotāji izmanto zagtus materiālus? Bija radies labāks iespaids par receptes.lv komandu. Nožēlojami.
Protams, nevar pārbaudīt un zināt visu par visu lietotāju ievietotajām receptēm un bildēm, BET - šajā gadījumā tiek norādīts uz nelikumību, reakcijas nekādas.
Kerija 2010. gada 2. jūlijs 23:55
Un pēc komentāriem pie raksta ļoti labi var redzēt, kas bija pirmais.
Baibs 2010. gada 2. jūlijs 23:54
Paldies par recepti, bildēm utt. varat nesacīt šai zaglei (tfu, autorei laikam it kā). Tāpat viņa nemācēs atbildēt uz jautājumiem, jo māk tik zagt citu cepēju citur izvietotās receptes. Ek, nebrīnies, Maziņā, ka visvajadzīgākajā brīdī mīkla Tev nerūgs...
Kerija 2010. gada 2. jūlijs 23:54
Kauns un negods receptes ievietotājam - zaglim.
Recepte ņemta no šejienes:
http://virtuve.calis.lv/receptes/foto-receptes/saldie-edieni/rauga-mikla/
Janis 2010. gada 10. jūnijs 17:39
vajadzetu cept 210-220 gradiem ja nemaldos. par ilgumu jaskatas pasam atkarigs cik liela platsmaize un bieza. ja bieza jacep ilgak.
Aga 2010. gada 26. maijs 23:57
Vai kaads, luudzu, vareetu pateikt, cik graadu temperatuuraa buutu jaacep rabarberu plaatsmaize un cik ilgi?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize

Jaunākās receptes