Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
35
Jaunākie Vecākie
Profila foto
Olga Zoltnere
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Nu tad beidzot atradu īsto recepti, urrā! Paldies!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
G
GITA GITULĒNS!!!(KĻAVIŅA)
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Viss, protams, arī atkarīgs no miltu lipekļa, kāds ir miltu mitrums.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
G
GITA GITULĒNS!!!(KĻAVIŅA)
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Pirļauju domu, ka katrai saimniecei savs viedoklis par recepti. Man, izmēģinot šo recepti, jau sākumā sapratu, ka miltus tik daudz nelikšu. Uz šo porciju pieliku 1 kg miltus. Ja pieliktu visu prasīto, tad mīkla būtu ļoti stingra. Bet, vai tas ir vajadzīgs? Man patīk, ka izstrādājumi ir mīksti. Tas, protams, katras saimnieces gaumes jautājums.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
S
Santa Luge
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
No visām receptēm, kas mēginātas, sī ir viss labākā. Uzrūgst loti labi un rullējot nevajag pat miltus apaksā, cik laba mīkla.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
J
Jana
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
:-)Ļoti laba rauga mīkla!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
B
Baudītāja/s
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Raugs ir pa daudz,sviests!!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
V
Vita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Cik daudz rauga vajag ja izmanto sauso?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
B
Baiba
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Vislabák ir, kad sajauc míklu, iznemt no blodas un itka mest pret galdu. Trieciena rezultátá milti izdala elastínu un superíga míkla 20 minútés (pa vidu vienu reizi nomazgájot rokas). Sákumá tá nedaudz lips pie galda, bet redzési ka jau péc 10 minútém sák lipt mazák un mazák.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
E
Eva
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Izcili laba mīkla!!!! Liels paldies!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
D
Dace
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Nu jau kaa 2 gadus margariina vietaa lieku tikai un vieniigi ellu. Dziivojot spaanijaa paklausiijos no lieliem maizes cepeejiem rumaaniem, ka tas ir labaak un piiraadzini, maiziites ir miikstas kaa puupeezi. Izmeeginaaju un patiesaam, taa arii bija. Tikai nevar likt oliivellu, jo taa padara cietaakas maiziites, labaak parastaa saulespuku ella. Cik daudz nemaaku pateikt, taa kaa visu taisu uz aci.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Lilita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Fantastiski laba mīkla un pīrādzīņi tik gaisīgi sanāca!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
N
Norchiks
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Varu teikt tikai vienu biezhi vien njemu kā paraugu no Jums .... bet mēdzu mainīt ....bet visā visūmā laba lapa...un padomi ir vērtīgi....:-)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
N
Norchiks
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Varu teikt tikai vienu biezhi vien njemu kā paraugu no Jums .... bet mēdzu mainīt ....bet visā visūmā laba lapa...un padomi ir vērtīgi....:-)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Laila
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Paldies par to ,ka atvieglojat musu dzivi - rodot atru un ertu pieeju sadam lietam( t.i. receptem).Nebus vairs vajadziba mekleties pa vecajam gramatam ,kuras viss tiek aprakstits parak gari .
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
E
Edgars
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
kapeec man ta mikla nerugst???
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
R
RŪTA
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Dodu visus 1o punktus no 10 ! Visu mūžu esmu cepusi ''uz aci".
izrādījās, ka nav vērts riskēt ! Vienmēr labi sanāk pēc šīs receptes ! Paldies tev , receptes devēj !
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
m
marite
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
es sviesta vai margarīna daudzumu dalu uz pusēm ar eļļu ,kāddu nu kurš var atļauties.Mīkla vieglāk mīcama un ātrāk atlec no rokām,arī tik ātriizstrādājums nesakalst
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
E
Elvis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Man gandriiz rokas atleca, bet savaadaak viss ok?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
i
inga
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Paldies loti jauki biju aizmirsusi ka gatavot rauga miklu un sí receptite man palídzéja
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
a
aija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
nekad neesmu macejusi pagatavot labu rauga miklu-sodien izdevas fantastiki piradzinji,paldies!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
v
velga
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
jauki un atri
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Ligita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ļoti laba recepte!!! Sanāca ļoti laba mīkla un garšīgas bulciņas :))
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
m
mudra
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Mīļs Paldies par recepti! Nav ko ņemt galvā, ko kautkāds Īpatnis saka. Lai Tev viss OK! Un gaidam ari turpmāk Tavas ievietotās receptes. Lai Tev veicas!Un ,protams,mums arī!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
e
estere
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Loti labs darbins
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
p
petronella mwinga
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
mils un sirsnigs paldies cilvecinam par recepti,,,neprotu gatavot,bet reizem gribas berniem kautko forsu uztaisit,,,ar jusu palidzibu,,,izdevas,paaaldies no visas sirds
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
F
Fotex
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Neviens nav aizdomaajies, ka iespeejams recepshu autori ir viens un tas pats cilveeks?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
k
kika
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Kāda starpība, kurš ierakstīja recepti un no kurienes dabūja! Receptes paliek receptes!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
Z
Zita V
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es piemēroti vairāk skatos Receptes.lv nevis cāli.lv paldies šim konkrētam cilvēciņam ,kas skatās abus portālus un ievietoja šo recepti šajā portālā,ka laikus pamanīja ,ka šeit tādas skaistas receptes nav un parādīja piemēru kādai jābūt paraug receptei,ja nebūtu šī cilvēciņa es nezinātu ,ka tik garda mīkla pastaav:) Droši vien gribēja ,lai uzzin par šo recepša autori arii Recepšu portāls! Visu cieņu:)
Un neķerat kreņķi nekas slikts tas nav -nu es taa vismaz saskatu...
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
K
Kristīne
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es nezinu kam ko ir nozadzis,bet varu pateik dāmas,ka mīkla ir debeščīga.Paldies Jums.
rabarberu plācmaize jācep aptuveni 15min un 180 grādos.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Ilze Salna
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Vai patiešām portāla redakcijai ir pilnīgi vienalga, ka viņu lietotāji izmanto zagtus materiālus? Bija radies labāks iespaids par receptes.lv komandu. Nožēlojami.
Protams, nevar pārbaudīt un zināt visu par visu lietotāju ievietotajām receptēm un bildēm, BET - šajā gadījumā tiek norādīts uz nelikumību, reakcijas nekādas.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
K
Kerija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Un pēc komentāriem pie raksta ļoti labi var redzēt, kas bija pirmais.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
B
Baibs
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Paldies par recepti, bildēm utt. varat nesacīt šai zaglei (tfu, autorei laikam it kā). Tāpat viņa nemācēs atbildēt uz jautājumiem, jo māk tik zagt citu cepēju citur izvietotās receptes. Ek, nebrīnies, Maziņā, ka visvajadzīgākajā brīdī mīkla Tev nerūgs...
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
K
Kerija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Kauns un negods receptes ievietotājam - zaglim.
Recepte ņemta no šejienes:
http://virtuve.calis.lv/receptes/foto-receptes/saldie-edieni/rauga-mikla/
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
J
Janis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
vajadzetu cept 210-220 gradiem ja nemaldos. par ilgumu jaskatas pasam atkarigs cik liela platsmaize un bieza. ja bieza jacep ilgak.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Aga
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Vai kaads, luudzu, vareetu pateikt, cik graadu temperatuuraa buutu jaacep rabarberu plaatsmaize un cik ilgi?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Konditoreja un maize

Jaunākās receptes