Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Kabači, tiem kam kabači negaršo

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

3
porcijas
  • Kārtīgs kabacis
  • Skābais krējums
  • Sēņu buljons
  • Melnie pipari
  • Olīveļļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

15 min.
  1. Nomizo un sagriež kabaci 1 cm biezās ripās. Ripas sašķērē kubikos 1cm x 1cm x 1cm. Var arī haltūrēt un katru nemērīt. Uzkarsē olīveļļu uz pannas. Kad uzkarsēts uzliek visus sagrieztos kabačkubikus uz pannas. Cep kamēr paliek viegli caurspīdīgi. Kad tas noticis pieliek sēņu buljonu. Uz pus kabaci (Latvijas mēreno) ņem vienu buljonu. Kad buljons iedevies iekšā kabacī uzmaļ svaigus melnos piparus un pievieno skābo krējumu. Uzmanies, ka nepieliec krējuma izstrādājumu. Es priekšroku dodu Talsu piensaimnieka krējumam. To liec tik daudz, lai sanāk biezāk par soļanku un šķidrāk par tumi. 2 - 3 min pasutini un ņem nost.
  2. Ēd ar rupjmaizi!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Grilēta gaļa ķiploku ziedu marinādē

Grilēta gaļa ķiploku ziedu marinādē

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas