Sākums > Receptes > Zupas

Ķirbju zupa ar garnelēm

2010. gada 27. janvāris
Foto: Sandra
Pagatavošana
60 min
1. Ķirbja mīkstumu un kāli sagriež kubiņos, sīpolu sīki sagriež, puravu arī.
2. Katliņā uzkarsē ēd.kar. augu eļļas, apcep ķirbjus un kāli (uzliek vāku un nedauz pasautē)- kamēr mīksti.
3. Pa to laiku kamēr sautējās ķirbja massa uz pannas apcep sīpolus, puravu un čilli.
4. No katla ķirbja massu pārliek blenderējamā traukā un sablenderē viendabīgā massā, pievieno kariju, nedaudz sāli.
5. Katlā ielej buljonu un kubikos sagrieztus kartupeļus un vāra apmēram 20 minūtes.
6. Katlā pievieno sablenderēto massu un apceptos sīpolus, puravu un čilli, pievieno saldo krējumu, dilles.
7. Pannā uzkarsē atlikušo eļļu un apcep garneles un pievieno zupai.
8. Ļoti sātīga un garšīga zupiņa!
Uz augšu