Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Ķirbju zupa ar garnelēm

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

5
porcijas
  • 1 kg ķirbis
  • 2 ēd.kar. augu eļļas
  • 1 gab. kālis
  • 1 gab. puravs
  • 2 gab. sīpols
  • 2 l dārzeņu buljona
  • 150 - 200 g garneļu
  • 1 čilli pipars
  • Gab kartupeļi
  • 125 g saldais krējums
  • Sāls
  • Malti melnie pipari
  • Karijs
  • Dilles
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Ķirbja mīkstumu un kāli sagriež kubiņos, sīpolu sīki sagriež, puravu arī.
  2. Katliņā uzkarsē ēd.kar. augu eļļas, apcep ķirbjus un kāli (uzliek vāku un nedauz pasautē)- kamēr mīksti.
  3. Pa to laiku kamēr sautējās ķirbja massa uz pannas apcep sīpolus, puravu un čilli.
  4. No katla ķirbja massu pārliek blenderējamā traukā un sablenderē viendabīgā massā, pievieno kariju, nedaudz sāli.
  5. Katlā ielej buljonu un kubikos sagrieztus kartupeļus un vāra apmēram 20 minūtes.
  6. Katlā pievieno sablenderēto massu un apceptos sīpolus, puravu un čilli, pievieno saldo krējumu, dilles.
  7. Pannā uzkarsē atlikušo eļļu un apcep garneles un pievieno zupai.
  8. Ļoti sātīga un garšīga zupiņa!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaileņu mērce ar saldo krējumu

Gaileņu mērce ar saldo krējumu

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 7. jūlijs 11:48 7.07 11:48
Kabaču sezonas starts - gatavojam vienkārši (1)
10 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas