Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Dzērieni Kandžas izejvielas brāgas recepte

Kandžas izejvielas brāgas recepte

FOTO: Andza Kandza

Īstens latvju dzēriens.Vēlāk būs vēl.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 3 kg cukura, 15 litri silta ūdens, 100 gr rauga
  • Ja izmanto speciālos vīna vai brāgas raugus - pēc anotacijas
  • Destilē ar destilatoru (kandžas aparāts) vai 2 katliem (bļodiņšnabis) vai rektifikācijas kolonnu
  • Var lietot tāpatbet neiesaku
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Cukuru izkausē siltā ūdenī, pievieno raugu un ļauj siltā vietā norūgt. Lai degvīns būtu aromātiskāks, var pievienot upeņu, ķiršu zariņus, vai kaltētas dilles. Rūgšanas ilgums apmēram nedēļa. Pēc destilēšanas iegūst 3 litri degvīna. Dubultojot izejvielu daudzumu, dubultojas arī iegūtā degvīna daudzums.
    Cukuru izkausē siltā ūdenī, pievieno raugu un ļauj siltā vie...

    FOTO: Andza Kandza

  2. Destilatoru var dabūt šeit:

Līdzīgās receptes

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Samarkandas plovs

Samarkandas plovs

Dzērieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas