Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Sacepums ar dažādām variācijām

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 3 vidēja lieluma kartupeļi
  • 1 Paprika
  • 2 saldā krājuma paciņas, katra 200 ml
  • 300 gr žāvētas gaļas
  • 1 vidējs sīpols
  • 2 burkāni
  • 150 gr siera
  • 2 tomāti
  • Garšvielas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Sagatavošanās:Nomizo un sagriež plānās šķēlītēs kartupeļus. Smalki sagriež papriku, sīpolu un sarīvē, vai smalki sagriež burkānus. Sagriež mazos kubiciņos arī žāvēto gaļu. Sarīvē sieru
  2. Pagatavošana: Izkārto katupeļus gar cepamtrauka sienām. Uz pannas apcep sīpolus, burkānus, papriku un žāvēto gaļu, kad ir nedaudz apcepies, pievieno saldo krējumu, turpina cept, kamēr saldais krējums nedauz sabiezē, pievieno garšvielas pēc patikas. Tad klāj kārtām sacepto mērci. Kartupeļu šķēlītes, sacepums, kartupeļu šķelītes, sacepums u.t.t. Pašā augšā uzliek kartupeļu kārtu un uzrīvē sieru, uzliek tomātu šķelītes. Liek cepeškrāsnī cepties uz 18-200 grādiem uz 40 minūtēm, vai arī kamēr kartupeļi izvārās, gadījumā, ja šķeles sanākušas biezākas.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Grilēta gaļa ķiploku ziedu marinādē

Grilēta gaļa ķiploku ziedu marinādē

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas