Sacepums ar dažādām variācijām

Sastāvdaļas

  • 3 vidēja lieluma kartupeļi
  • 1 Paprika
  • 2 saldā krājuma paciņas, katra 200 ml
  • 300 gr žāvētas gaļas
  • 1 vidējs sīpols
  • 2 burkāni
  • 150 gr siera
  • 2 tomāti
  • Garšvielas

Pagatavošana

40 min.
  1. Sagatavošanās:Nomizo un sagriež plānās šķēlītēs kartupeļus. Smalki sagriež papriku, sīpolu un sarīvē, vai smalki sagriež burkānus. Sagriež mazos kubiciņos arī žāvēto gaļu. Sarīvē sieru
  2. Pagatavošana: Izkārto katupeļus gar cepamtrauka sienām. Uz pannas apcep sīpolus, burkānus, papriku un žāvēto gaļu, kad ir nedaudz apcepies, pievieno saldo krējumu, turpina cept, kamēr saldais krējums nedauz sabiezē, pievieno garšvielas pēc patikas. Tad klāj kārtām sacepto mērci. Kartupeļu šķēlītes, sacepums, kartupeļu šķelītes, sacepums u.t.t. Pašā augšā uzliek kartupeļu kārtu un uzrīvē sieru, uzliek tomātu šķelītes. Liek cepeškrāsnī cepties uz 18-200 grādiem uz 40 minūtēm, vai arī kamēr kartupeļi izvārās, gadījumā, ja šķeles sanākušas biezākas.

Komentāri

Jovita Auziņa 2010. gada 3. februāris 15:02
Garšīgi, bet paprika dod tādu rūgtuma garšu tāpēc paprika kam negaršo var likt kauko citu klāt!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi