Ievas smilšu cepumi

Sastāvdaļas

  • 200 g kviešu miltu
  • 50 g pūdercukura
  • Šķipsniņu sāls
  • 100 g sviesta
  • 1 sakultu olu
  • GLAZŪRAI
  • 200 g glazūras cukura
  • Pilienu vaniļas esences
  • Pārtikas krāsu
  • Siltu ūdeni

Pagatavošana

60 min.
  1. Uzkarsē cepeškrāsni, bļodā iesijā miltus,pievieno sviestu un berz kopā ar miltiem, līdz tā sāk izskatīties pēc maizes drupatām. Pieber pūdercukuru, lēnām pievieno olu, ar dakšiņu sakul līdz masa turas kopā. Masu liec uz virsmas, kas nokaisīta ar miltiem. Arī veltnim uzkaisi nedaudz miltu. Mīklu izveltnē 5 mm biezumā, ar formiņām izspied cepumus. Saliec tos uz cepamās plāts, kas izklāta ar cepamo papīru. Cep 20-25 min. Izņem no cepeškrāsns un atdzesē
  2. Glazūrai iesijā glazūras cukuru bļodā. Pakāpeniski pārmaisi visu pielejot ūdeni, lai veidojas biezs maisījums. Ar kokteiļa salmiņu piepilini dažus pilienus pārtikas krāsvielas, lai maisījums iegūtu vajadzīgo krāsu. LABU APETĪTI!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi