Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Darzeņu krēmzupa ar kiploku grauzdiņiem

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Gaļa vai kauliņi (kadu vēlās - vistu vai cūku)
  • 4 daļa Kaposts
  • 2 kartupeli
  • 1 liels burkāns
  • Svaigi zaļie zirnīši
  • Kausētais siers (klasiskais)
  • Garšvielas (pēc gaumes)
  • Grauzdiniem
  • Baltmaize
  • Sviests,eļļa
  • Ķiploks un ķiploka sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Liek varīties gaļu! Gaļu izņem un liek vārīties darzenus (sākums kā parastai darzeņu zupai). Gaļu tikmer sagriež smalkāku un tad met atpakaļ katla - biki pavara un kad viss ir mīksts, tad visu sablenderē.
  2. Kad ieguta viendabīga masa pievieno kausēto sieru.
  3. Grauzdiņi: Sagriez baltmaizi kubiciņos. Pievieno eļļu, sviestu, sasmalcinatu ķiploku un ķiploku sāli. Visu samaisa, lai maize būtu apvelta garsvielas un liek krāsnī grauzdeties!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Jauno biešu lapiņu zupa jeb batviņi

Jauno biešu lapiņu zupa jeb batviņi

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas