Fajita ar vistas fileju

Sastāvdaļas

  • 1.5 iepak. lavaša
  • 500 g vistas fileja
  • 1 gab. paprika
  • 1 tomāts
  • 3 ķiploka daiviņas
  • Austrumu garšvielas vistas gaļai
  • 1 gab. avokado
  • Nedaudz citrona sula
  • Sāls
  • Majonēze
  • 100 g siers

Pagatavošana

60 min.
  1. Vistas fileju, papriku un tomātu sagriež aptuveni vienādos gabaliņos. Apcep vistas fileju. Tad pievieno sasmalcinātu ķiplokus, papriku un cep 5 min. Pievieno tomātu un garšvielas. Cep vēl 5 min.
  2. No avokādo samīca biezenī. Sajauc ar citrona sulu un šķipsniņu sāli.
  3. Lavaša plāksni sadala 4 daļās (kopā no 1,5 iepakojuma jāsanāk 6 gabaliem). Platākajā galā iesmērē avokado masu un virsu liek apcepto vistas filejas masu. Sarullē un liek uz cepešpannas. Kad visas ir sarārtotas pannā, pārklāj ar majonēzi un pārkaisa ar sieru. Cep 200 grādu temperatūrā 20 min.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi