Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Fajita ar vistas fileju

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1.5 iepak. lavaša
  • 500 g vistas fileja
  • 1 gab. paprika
  • 1 tomāts
  • 3 ķiploka daiviņas
  • Austrumu garšvielas vistas gaļai
  • 1 gab. avokado
  • Nedaudz citrona sula
  • Sāls
  • Majonēze
  • 100 g siers
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Vistas fileju, papriku un tomātu sagriež aptuveni vienādos gabaliņos. Apcep vistas fileju. Tad pievieno sasmalcinātu ķiplokus, papriku un cep 5 min. Pievieno tomātu un garšvielas. Cep vēl 5 min.
  2. No avokādo samīca biezenī. Sajauc ar citrona sulu un šķipsniņu sāli.
  3. Lavaša plāksni sadala 4 daļās (kopā no 1,5 iepakojuma jāsanāk 6 gabaliem). Platākajā galā iesmērē avokado masu un virsu liek apcepto vistas filejas masu. Sarullē un liek uz cepešpannas. Kad visas ir sarārtotas pannā, pārklāj ar majonēzi un pārkaisa ar sieru. Cep 200 grādu temperatūrā 20 min.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaileņu mērce ar saldo krējumu

Gaileņu mērce ar saldo krējumu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 4. jūlijs 09:05 4.07 09:05
Produkti, kas ir neveselīgi un rada atkarību (2)
Tie nav tikai saldumi

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas