Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Fajita ar vistas fileju

2010. gada 20. janvāris
Foto: Lāsma Klēbaha
Pagatavošana
60 min
1. Vistas fileju, papriku un tomātu sagriež aptuveni vienādos gabaliņos. Apcep vistas fileju. Tad pievieno sasmalcinātu ķiplokus, papriku un cep 5 min. Pievieno tomātu un garšvielas. Cep vēl 5 min.
2. No avokādo samīca biezenī. Sajauc ar citrona sulu un šķipsniņu sāli.
3. Lavaša plāksni sadala 4 daļās (kopā no 1,5 iepakojuma jāsanāk 6 gabaliem). Platākajā galā iesmērē avokado masu un virsu liek apcepto vistas filejas masu. Sarullē un liek uz cepešpannas. Kad visas ir sarārtotas pannā, pārklāj ar majonēzi un pārkaisa ar sieru. Cep 200 grādu temperatūrā 20 min.
Uz augšu