Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Liellopu maltā gaļa ar dārzeņiem un čilli

Recepte tapusi tikai no vēlmēm un sajūtām. Tā kā man svarīgi, lai uzturā būtu šķiedrvielas un mazāk kaloriju, tad meklēju dažādas variācijas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

6
porcijas
  • L/l malta gaļa - 500g
  • Saldais krējums 10% - 200ml(var arī 35% - būs sātīgāks)
  • Eļļa - 1 ēd.k
  • Sīpols - 1gb(neliels)
  • Burkāni - 2gb
  • Čilli - 1/2 pāksts
  • Paprika - 1gb(vēlams dzeltenā)
  • Tomāti - 3gb(vidēji)
  • Ķiploki - 3 daiviņas (vēlams - ziemas)
  • Puravs - 1/2 kāts
  • Kausētais siers "Dzintars"-2ēd.k. (klasiskais, ar šķiņķi vai "Light")
  • Citronpipari
  • Garšviela steikam
  • Sāls - pēc ieskatie
  • Piedavās: makaroni (var arī rīsus)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Apcep l/l gaļu kopā ar sīki sagrieztiem sīpoliem un sarīvētiem burkāniem (sākotnēji eļļu vēl neliek), tad pievieno sīki sagrieztu paptiku un eļļu. Apcep apm. 2-3 min. Pievieno garšvielas un čilli (sīki sasmalcinātu), apcep 1 min. un pievieno sīki sagr. tomātus, ķiplokus un puravus (ripiņās). Apcep 2-3 minūtes un pievieno saldo krējumu un kausēto sieru (var nepievienot). Nedaudz pasautē (~3-4 min) un ēdiens gatavs. Piedevas var arī neizmantot.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaileņu mērce ar saldo krējumu

Gaileņu mērce ar saldo krējumu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 7. jūlijs 11:48 7.07 11:48
Kabaču sezonas starts - gatavojam vienkārši (1)
10 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas