Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Liellopu maltā gaļa ar dārzeņiem un čilli

2010. gada 19. janvāris
Foto: Santa Rozentāle
Recepte tapusi tikai no vēlmēm un sajūtām. Tā kā man svarīgi, lai uzturā būtu šķiedrvielas un mazāk kaloriju, tad meklēju dažādas variācijas
Pagatavošana
25 min
1. Apcep l/l gaļu kopā ar sīki sagrieztiem sīpoliem un sarīvētiem burkāniem (sākotnēji eļļu vēl neliek), tad pievieno sīki sagrieztu paptiku un eļļu. Apcep apm. 2-3 min. Pievieno garšvielas un čilli (sīki sasmalcinātu), apcep 1 min. un pievieno sīki sagr. tomātus, ķiplokus un puravus (ripiņās). Apcep 2-3 minūtes un pievieno saldo krējumu un kausēto sieru (var nepievienot). Nedaudz pasautē (~3-4 min) un ēdiens gatavs. Piedevas var arī neizmantot.
Uz augšu